Verhuiskaarten

gratis drukproef geboortekaartje

Ga je verhuizen of ben je al verhuisd? Gefeliciteerd!

Waarschijnlijk denk je bij een verhuizing niet gelijk aan verhuiskaarten, aangezien je het al druk genoeg hebt met klussen en inrichten. Toch is het wel erg handig om je familie en vrienden je nieuwe adres te laten weten. Gelukkig is het ontwerpen van je verhuiskaarten bij Koningkaart zo gepiept. Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze collectie en vervolgens kun je heel eenvoudig de tekst naar eigen wens aanpassen. Bij ons vind je heel veel verschillende verhuiskaarten, van kaarten met huisjes tot verhuisberichten met schattige dieren. Zit er toch niets voor je bij en heb je ondanks de drukte wat tijd over? Dan kun je ook zelf je verhuiskaarten maken in onze handige ontwerptool. Maak bijvoorbeeld een verhuiskaart met een foto erop van je nieuwe huis, of met een foto van jullie met de sleutel. Ben je helemaal tevreden? We raden dan aan om eerst een gratis proefdruk aan te vragen voordat je de verhuiskaarten echt gaat bestellen. Bestel je voor 12 uur? Dan worden je verhuiskaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden naar je nieuwe adres. Nu kun je iedereen verrassen met een mooie verhuiskaart!

Bekijk hier onze collectie verhuiskaarten


Wat zet je op een verhuiskaart?

Bedenk eerst wat voor kaart je wilt gaan sturen. Ga je voor een serieuze, grappige of feestelijke kaart? Het zou natuurlijk niet echt kloppen als je gaat voor een grappige kaart met een hele statische tekst. Match de tekst dus met de uitstraling van het verhuiskaartje.  

Verhuisbericht voor je nieuwe woning

Als je dit weet, kun je gaan beginnen met het schrijven. Ga je voor het eerst verhuizen, gaan jullie samenwonen, ga je naar het buitenland verhuizen of heb je heel lang geklust? Dan is het leuk om hierover te beginnen. Bijvoorbeeld ‘Eindelijk is het zover, ik woon op mezelf!’ of ‘Na 3 maanden hard klussen is ons droomhuisje af!’. Naast een kort verhaaltje is het belangrijkste natuurlijk om je nieuwe adres en een eventueel nieuw telefoonnummer te vermelden. Zet er ook de namen bij van de personen die zijn verhuisd. Misschien heb je namelijk kinderen die al op zichzelf wonen, die hoef je dan niet op je verhuisbericht te zetten. 

 

Natuurlijk wil je je nieuwe paleisje aan iedereen showen. Nodig de mensen naar wie je de kaarten stuurt uit om een keer lang te komen voor een kopje koffie. Je kunt je familie en vrienden ook eventueel uitnodigen voor een housewarming party. Je hebt dan iedereen tegelijk over de vloer en je vermijdt de kans dat er een half jaar lang elk weekend iemand op visite komt.

Housewarming party

Heb je besloten om een housewarming te geven? Leuk! Misschien is het nog een beetje rommelig en heb je niet heel veel ruimte voor veel gasten. Dan is het handig om je familie bijvoorbeeld ’s middags uit te nodigen en je vrienden ’s avonds. Plan je rondleidingen in, zodat je steeds ongeveer 4 mensen tegelijk rondleidt. Als je iedereen tegelijk gaat rondleiden, dan kunnen je gasten de kamers niet eens goed zien. Als je met z’n tweeën bent verhuisd, zorg dan dat er één iemand de rondleiding geeft en de andere bij de visite blijft. Wissel dit om en om af. Ben je verhuisd in de zomer en heb je een grote tuin? Dan is het erg leuk om een barbecue te houden, zo kunnen je vrienden en familie gelijk de tuin zien.

Zelf verhuiskaarten maken en bestellen

Kies een leuke verhuiskaart uit onze collectie en pas de teksten aan. Heb je zelf een leuk idee? Kies dan voor de blanco kaart en laat je creativiteit er op los gaan! Als je helemaal tevreden bent, dan kun je eerst een proefdrukje naar je nieuwe huis laten komen. Twijfel je over het papiersoort? Laat ons het dan weten en dan geven we je advies. Bij de proefdruk krijg je ook een papierwaaier meegestuurd, dus je kunt altijd nog van gedachten veranderen. Als de verhuiskaart helemaal naar wens is, dan kun je ze gaan bestellen! Doe je dit voor 12 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Wij wensen je heel veel plezier in je nieuwe woning!