Trouwkaarten met eigen foto

trouwkaarten met eigen foto

Uitnodigingen voor jullie trouwdag met een prachtige foto van jullie samen

Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Misschien hebben jullie wel een professionele fotoshoot gehad of heb je een prachtig vakantiekiekje die niet op de trouwkaart mag ontbreken. Kijk even rustig rond op deze pagina om een kaart te zoeken waarop jullie foto het best tot zijn recht komt.
gratis drukproef trouwkaart
De trouwkaarten met foto in tweeluik formaat zijn erg populair, omdat je aan de ene kant een foto kunt plaatsen en aan de andere kant jullie namen. We hebben ook tweeluik trouwkaarten waarbij je een foto over de hele breedte kunt plaatsen. Verder kun je je foto in verschillende kaders plaatsen, zoals bijvoorbeeld in een polaroidfoto of in een hartvorm.

Ben je heel erg creatief? Dan kun je ook losse fotolabels bestellen. Deze kun je dan vervolgens met een touwtje bevestigen aan de kaart. Genoeg opties dus! Op alle trouwkaarten staat al een foto die je eenvoudig kunt vervangen door een foto van jullie zelf. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Top 3 populairste trouwkaarten met foto

 1. Tweeluik trouwkaart met ja en foto
  populaire trouwkaarten met foto
  Deze trouwkaart met foto is erg populair omdat hij vanuit het midden opengaat. Aan de rechterkant plaatst je jullie namen en op de hele linkerkant is er ruimte voor een mooie foto. Heb je een foto met bijvoorbeeld veel blauw? Pas dan de rest van de kleuren aan in ongeveer dezelfde kleur blauw. Zo wordt de kaart een mooi geheel en maak je hem helemaal eigen. Aan de binnenkant van deze trouwkaart is er veel ruimte voor tekst. Aan de linkerkant kun je bijvoorbeeld het dagprogramma kwijt, in het midden de tekst en aan de rechterkant de overige informatie.

 2. Tweeluik trouwkaart met eigen foto roze
  Zoals je kunt zien zijn onze tweeluik trouwkaarten met foto erg geliefd. Dit is alleen een smallere versie. Hier moet je dus wel een staande foto op plaatsen, aangezien er maar een smalle ruimte is. Maak de kaart naar jullie eigen smaak door bijvoorbeeld de kleuren en lettertypes aan te passen.

 3. Trouwkaart smal met polaroid en dagprogramma
  Dit is ook een hele bijzondere trouwkaart, maar je moet hier wel een beetje creatief voor zijn en tijd voor over hebben. Deze kaart moet je namelijk zelf doormidden snijden en dan moet er vervolgens een splitpen of touwtje doorheen. Zo is de bovenste kaart een polaroid strip en op de onderste kaart staan alle gegevens. Op de achterkant kun je het dagprogramma kwijt.