sluitstickers

Sluitstickers

Versier je envelop met een sluitsticker

Maak je kaarten extra mooi en compleet door met een bijpassende sluitstickers je de envelop dicht te plakken. Dat scheelt een hoop plakwerk en het ziet er ook nog eens prachtig uit. We hebben sluitstickers voor geboorte en trouwen. Hieronder zie je beide collecties.

sluitstickers geboortekaartje

Sluitstickers voor je geboortekaartje

Als je kindje geboren is wil je dit wereldnieuws natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten. Dat doe je door een geboortekaartje te sturen. Je kiest daarvoor het mooiste geboortekaartje dat je kunt vinden. Natuurlijk wil je de envelop die om je geboortekaartje heen gaat ook extra mooi maken, zodat dit bericht als een mooi cadeautje op de mat valt bij jouw familie en vrienden. Daarvoor gebruik je een mooie sluitsticker of ook wel sluitzegel genoemd. Het maakt je envelop niet alleen extra mooi maar het is ook nog eens erg handig, zeker als je veel kaarten gaat versturen.


sluitstickers trouwkaarten

Sluitstickers voor je trouwkaart

Hoera, jullie gaan trouwen! Op de mooiste dag van je leven wil je uiteraard dat alles perfect is. Dat geldt natuurlijk ook voor de trouwkaarten waarmee je je gasten uit gaat nodigen, met veel zorg kies je die uit. En als je helemaal weet welke trouwkaart bij jullie past, wil je natuurlijk ook een mooie kleur envelop en niet te vergeten een sluitsticker om de envelop mee dicht te plakken. Wat een prachtig geheel gaat dat worden.
Bij Koningkaart kun je voor zowel de trouwkaart, de envelop en de sluitsticker terecht. Een sluitsticker is superhandig en mooi, we hebben ontwerpen die bij een kaart passen maar ook prachtige exemplaren met goudfolie.