voordelen koningkaart

Kerstkaarten

Kerstkaarten maken voor uw bedrijf, vrienden, werknemers en familie

Kerstkaarten sturen is een traditie waar iedereen blij van wordt. Natuurlijk stuurt u uw personeel, zakenrelaties, familie en vrienden ook dit jaar een persoonlijke kerstgroet. Bij Koningkaart hebben we een uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten met diverse thema's, in verschillende stijlen en voor diverse smaken. Bent u op zoek naar een branchegerichte kerstkaart? Of juist een kaart met een foto of logo van uw bedrijf? Bij Koningkaart bent u aan het juiste adres.

Maak een keuze uit onderstaande collecties kerstkaarten
lijn beige

Nieuwe ontwerpen in de collectie kerstkaarten voor 2018!

Zoals je hierboven in de afbeeldingen ziet, hebben wij de kerstkaarten gesplitst in twee rubrieken, particulier en zakelijk. De kaarten zijn exclusief ontworpen voor Koningkaart, dus nergens anders verkrijgbaar. Voor de zakelijke kerstkaarten zijn er dit jaar zijn er nog meer ontwerpen gemaakt voor verschillende bedrijven en branches. Maar ook voor de particuliere sector hebben we hard ons best gedaan om een mooie collectie met hippe en trendy ontwerpen neer te zetten.

gratis drukproef kerstkaart
Vergeet niet om vooraf bij uw bestelling van kerstkaarten gebruik te maken van een gratis proefdruk. U kunt dan eerst één gedrukt exemplaar ontvangen op een papiersoort naar keuze om uw ontwerp vooraf te beoordelen. U kunt deze eventueel eerst aan uw manager of de directeur laten zien ter goedkeuring voordat u een definitieve bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat u iedereen 100% tevreden is. Voor vragen of aanpassingen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

kerstkaartenUpload je eigen foto!

Bij zowel de zakelijke als particuliere collectie is er de mogelijkheid om eigen foto's of een logo te uploaden en te plaatsen in de kaart. Een foto van uw bedrijf, het gezin, de kinderen, huisdieren, het kan allemaal, dit maakt de kaart extra bijzonder. Op de kerstkaart is hiervoor een kader gemaakt met een voorbeeldfoto, deze kunt u vervangen door uw eigen foto. Dit geeft de kaart die je gaat versturen een persoonlijke touch!

Ontwerp je eigen kaart

Met de handige ontwerptool kun je zelf je kerstkaart ontwerpen en maken. Je kunt een bestaande kaart aanpassen met afbeeldingen, versieringen en teksten. Zo maak je de kaart helemaal naar jouw smaak, en herkennen vrienden en familie meteen dat deze van jouw hand is! Is je kaart klaar? Dan kun je een gratis proefdruk bestellen. Jij weet dan als eerste hoe je kerstkaart eruit komt te zien als je ‘m besteld.

Kerst komt eraan

Het mooiste en gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur, kerst! Ideaal om met deze gelegenheid zakenrelaties, werknemers, familie en vrienden te laten weten dat je ze waardeert en ze een fijne kerst wenst. En dat kan natuurlijk het best met een mooie kerstkaart! Wij hebben dit jaar weer heel veel nieuwe kerstkaarten in de webshop staan, er is genoeg keus voor iedereen.