korting

Kerstkaarten

Kerstkaarten maken voor uw bedrijf, vrienden, werknemers en familie

kerstkaarten In december kaarten sturen met een wens voor het nieuwe jaar is een traditie waar iedereen blij van wordt. Na een bewogen jaar met corona en thuiswerken is het extra belangrijk uw personeel, zakenrelaties, familie en vrienden een persoonlijke kerstgroet te sturen. Laat weten dat u aan hun denkt. Bij Koningkaart hebben we een uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten met diverse thema's voor verschillende smaken. Bent u op zoek naar een branche gerichte kerstkaart? Of juist een kaart om uw werknemers te bedanken? Bij Koningkaart bent u aan het juiste adres.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen bij Koningkaart te bestellen
- Personaliseer eenvoudig een van onze designs met tekst en foto's
- 5 papierkeuzes en 16 verschillende formaten
- Persoonlijke service: beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 uur besteld, is 's middags gedrukt en verstuurd

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdTerugkijkend op 2020, een bewogen jaar

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om terug te blikken naar het jaar dat achter ons ligt. Het afgelopen jaar 2020 is (bijna) voorbij, maar reden voor vreugde is er nauwelijks. Het hele jaar heeft voor iedereen in het teken van het coronavirus gestaan. Wellicht is het een goed plan om uw zakelijke contacten en werknemers een mooie kerstkaart te sturen om ze te bedanken of te steunen in deze moeilijke tijd.

kerstkaarten goudfolie

Nieuwe ontwerpen in de collectie kerstkaarten voor 2021

Zoals u hierboven in de afbeeldingen ziet, hebben wij de kerstkaarten gesplitst in vier rubrieken, namelijk particulier en zakelijk en binnen zakelijk heeft u ook de keuze uit branche en thema. Alle kaarten zijn exclusief ontworpen door Koningkaart, dus nergens anders verkrijgbaar. Voor de zakelijke kaarten zijn er dit jaar nog meer ontwerpen gemaakt voor verschillende bedrijven en branches. En wilt u dit jaar een extra bijzondere kaart sturen, kies dan voor kerstkaarten met goudfolie. De folie geeft een mooie chique uitstraling.

Bestel vooraf een (gratis) drukproef. Wij drukken dan één exemplaar op de papiersoort van uw keuze en sturen deze toe zodat u deze vooraf in het echt kunt beoordelen voordat u een definitieve bestelling plaatst. Voor vragen of aanpassingen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Onze populairste ontwerpen: de top 15

Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groen en blauw, het liefst met goud en aan beelden met kerstbomen, champagne, sneeuwsterren en kerstballen. Kaarten met deze elementen blijven dan echter ook wel de populairste ontwerpen. Ook de kaarten waar eigen foto's toegevoegd kunnen worden zijn erg geliefd. Het is natuurlijk ook erg leuk om een personeelsfoto of familiefoto op de kaart te zetten want zo maakt u de kerstkaart extra persoonlijk!


kerstkaart haven

Upload uw eigen foto!

Bij zowel de zakelijke als particuliere collectie is er de mogelijkheid om eigen foto's of een logo te uploaden en te plaatsen in de kaart. Een foto van uw bedrijf, het gezin, de kinderen, huisdieren, het kan allemaal, dit maakt de kaart extra bijzonder. Op de kerstkaart is hiervoor een kader gemaakt met een voorbeeldfoto, deze kunt u vervangen door uw eigen foto. Dit geeft de kaart die u gaat versturen een persoonlijke touch!

Ontwerp je eigen kerstkaart

Met de handige ontwerptool kunt u zelf uw kerstkaart ontwerpen en maken. U kunt een bestaande kaart aanpassen met afbeeldingen, versieringen en teksten. Zo maakt u de kaart helemaal naar eigen smaak, en herkennen vrienden en familie meteen dat deze van uw hand is! Is de kaart klaar? Dan kunt u een gratis proefdruk bestellen. U weet dan als eerste hoe de kaart eruit komt te zien als u deze besteld.

drukproef

Hoe bestel ik kaarten bij Koningkaart?

Via Koningkaart bestelt u in een paar stappen de kerstkaarten:

  1. Zoek een kaart uit de kerstcollecties die het beste bij u past
  2. Als een van de ontwerpen u aanspreekt, klik dan op ‘Maak dit ontwerp’
  3. Personaliseer vervolgens de kaart door uw eigen tekst, foto’s of achtergrond toe te voegen
  4. Sla het ontwerp op of klik op de bestelknop
  5. Vervolgens maakt u een account aan en bestelt u direct het benodigde aantal kaarten of een gratis drukproef (met code GP135)
Zo eenvoudig is het om uw kaarten met kerstwens te bestellen. U hoeft hiervoor niet de deur uit, gewoon rechtstreeks vanaf de computer.

Je kerstkaart kiezen en bestellen

De beste manier om de juiste kerstkaart te kiezen is direct bij de branche te kijken die bij uw bedrijf past of voor een bepaald thema te kiezen. Daar staan allemaal ontwerpen die een directe relatie hebben met uw bedrijf of met een bepaald thema in gedachte zijn ontworpen. Dus deze kaarten zijn allemaal prima. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een meer algemeen design. Ook daar kunt u de foto's ook nog steeds naar eigen inzicht wijzigen. Vooraf kunt u eerst een gratis drukproef bestellen. We drukken dan één kaart in het echt zodat u deze vooraf live kunt zien. Wel zo fijn als u een grote oplage nodig hebt. En u kunt deze aan uw collega's laten zien en nakijken. Een typefoutje is zo gemaakt. Als de kerstkaart helemaal goed is dan kunt u de oplage bestellen. De leveringstermijn is normaal gesproken 1 à 2 dagen.
kerstkaarten 2021

Kerstkaarten met een knipoog naar het coronavirus

In onze collectie ‘Corona kerstkaarten’ vind je verschillende ontwerpen die gebaseerd zijn op de coronacrisis van het afgelopen jaar. Om toch even te benadrukken dat je iedereen vooral een gezond nieuwjaar toe wenst of om op een humoristische manier terug te kijken op een bizarre tijd. Of misschien omdat een traditionele kerstkaart met blije rendieren en romantisch besneeuwde daken nu misplaatst voor je voelen. Met deze nieuwe collectie hopen we je een geschikte kerstkaart te bieden waarmee je precies kunt zeggen wat je wilt. Of dat nu een luchtige, liefdevolle of dankbare boodschap is. Om je kerstkaart nog persoonlijker te maken kun je deze eventueel naar eigen smaak aanpassen in onze ontwerptool. Verander bijvoorbeeld de lettertypes of voeg een leuke foto toe.