Uitnodigingen kinderfeestje

Kom je ook op mijn feestje?

uitnodiging kinderfeestjegratis drukproef geboortekaartje Bij Koningkaart vind je meer dan 100 unieke uitnodigingen voor het allerleukste kinderfeestje. Voor jouw kind is de verjaardag natuurlijk het hoogtepunt van het jaar en één groot avontuur. Geeft je zoontje een piratenfeestje? Kies dan voor een schatkaart met een stoere piraat erop. Is jouw dochter een echte prinses? Ga dan voor een echte prinsessenuitnodiging met foto.
  • Kies een uitnodiging of ontwerp deze helemaal zelf met de designtool
  • Gratis drukproef van de uitnodiging voor het kinderfeestje
  • Voor 12:00 uur besteld is vandaag verzonden
  Het is extra leuk om samen met de jarige job of jet de uitnodiging te maken voor het kinderfeestje. Bedenk een thema, kies een bijpassende kaart uit de collectie en bewerk deze helemaal naar jullie smaak. Verander bijvoorbeeld de tekst aan de binnenkant, voeg een foto toe aan de kaart of speel met de illustraties op de kaart. Zo kan jouw kindje met trots vertellen dat de uitnodiging voor het kinderfeestje helemaal zelfgemaakt is!
  Vragen? Bel direct: 010-2131415
  Gratis drukproef
  Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd  Onze collectie uitnodigingen voor kinderfeestjes


  Voor elk kinderfeestje een leuke uitnodiging

  Je vindt in onze collectie ruim 100 uitnodigingen in allerlei verschillende stijlen, kleuren en thema’s. Door onze samenwerking met designers vind je altijd wel een uitnodiging naar jullie smaak. Heb je een leuk ontwerp gezien, maar wil je nog het een en ander aanpassen? Met onze ontwerptool maak je gemakkelijk de uitnodiging passend bij het kinderfeestje!

  Uitnodigingen met foto


  Verreweg de populairste kaarten zijn die met een foto. Kies een vrolijk ontwerp, voeg een spontane foto toe en de uitnodiging is klaar.

  Uitnodigingen met dieren


  Kies uit een van de tientallen uitnodigingen voor een kinderfeestje met dieren, zoals giraffes, olifanten of aapjes.

  Uitnodigingen met een thema


  Een piraat, het circus of een geheime missie: bij Koningkaart vind je de leukste themakaarten voor een kinderfeestje!

   

   

  Zelf een uitnodiging ontwerpen

  Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om samen een ontwerp te maken en aan de slag te gaan als een echte designer. Kies het kaartformaat, schrijf een uitnodigende tekst en maak het af met illustraties, een leuke achtergrond of een eigen foto. Ben je tevreden met het resultaat? Bestel dan een gratis drukproef van de uitnodiging of laat direct het aantal uitnodigingen drukken. Eventuele enveloppen en adresstickers zijn gemakkelijk toe te voegen aan je bestelling. Heb je hulp nodig bij het bewerken of ontwerpen van een uitnodiging voor een kinderfeestje? Bel dan 010213 1415 of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag! Bekijk ook onze andere uitnodigingen.