Trouwkaarten foliedruk

trouwkaart met goudfolie

Kies op je trouwkaart goudfolie of zilverfolie

Wil jij een originele trouwkaart sturen aan alle gasten voor op je bruiloft? Kies dan voor een trouwkaart met luxe foliedruk. Laat bepaalde details glanzen in goud of zilverfolie. 
drukproef foliekaartjes
- Luxe designs met folie, exclusief bij Koningkaart
- Personaliseer één van de trouwkaarten met folie
- Bestel vooraf een drukproef met foliedruk
- Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Minimum aantal 20 stuks

De folie geeft een luxe, volle uitstraling. Je kunt de de folie alleen aan de voorzijde of op alle zijdes toepassen. De prijzen kun je terugvinden op de prijzenpagina. Kies voor folie trouwkaarten om jullie namen, de trouwdatum of andere mooie accenten te laten schitteren. Je kunt kiezen uit goudfolie voor een trouwkaart met een stijlvolle en sjieke uitstraling en zilverfolie voor een uitnodiging met een wat stoerdere en tijdloze look. Binnenkort hebben we ook koperfolie.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Eerste drukproef € 2,-
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdTrouwkaarten met mooie details in goudfolie is dé trend van 2020

trouwkaart foliedruk

Wat is foliedruk precies en hoe werkt dit?

Foliedruk betreft een speciaal druk- en/of afwerkproces. De trouwkaarten worden eerst in z'n geheel gedrukt zonder de folie. Daarna wordt de kaart gelamineerd en voorzien van 3D-lak, dit doen we zodat de folie beter hecht. We willen natuurlijk niet dat deze los gaat laten. Hierna gaat de uitnodiging door het folie apparaat, door warmte wordt de folie nu op de trouwkaart aangebracht. Het is een dekkende folie dus deze komt bovenop de reeds gedrukte kaart en is niet transparant. Je kunt de folie zelf een beetje voelen, hij ligt er echt bovenop. Bij elkaar dus best een ingewikkeld en nauwkeurig proces.

Je kunt foliedruk aan één zijde, maar ook aan beide zijden van jouw trouwkaart toepassen. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, bij Koningkaart kun je kiezen uit goud of zilver en binnenkort ook koper.

Trouwkaarten met goudfolie

Verreweg de meest gekozen folie is toch wel de goudfolie. Ook voor 2020 verwachten we dat van alle folies de trouwkaarten met goudfolie het populairst blijven. Het is dan ook erg mooi en chique en het geeft je kaart een luxe uitstraling.

Wat kan wel en wat kan niet met de folie

Foliedruk is vooral geschikt om bepaalde accenten op een kaart aan te brengen. Een volledige achtergrond in goud of zilver is niet mogelijk. Ook kunnen er geen elementen over de folie heen worden gedrukt. Ook aflopende beelden wordt afgeraden.
donkerblauwe trouwkaart met gouden spetterstrouwkaart met datum in goudfolieminimalistische folie trouwkaart met fototrouwkaart met namen in goudfolie en roze waterverf