Vintage trouwkaarten

Trouwkaarten voor de echte vintage liefhebbers

vintage trouwkaarten

Zijn jullie van plan om een vintage bruiloft te geven? Groot gelijk, want hoewel vintage aan de ene kant ‘ouderwets’ is, is het aan de andere kant toch helemaal hot! Denk aan de Burgundy bloemen, Hollandse meesters en prachtige kanten trouwjurken. Dit zijn echt dingen van vroeger, maar ze komen nu allemaal weer terug, alleen in een iets moderner jasje. Als jullie trouwdag een vintage thema heeft, dan is het natuurlijk het leukst om hier met de trouwkaarten al mee te beginnen.

gratis drukproef vintage trouwkaarten Met een trouwkaart in vintage stijl geef je je gasten alvast een voorproefje op jullie grote dag! Neem eens een kijkje naar onze vintage trouwkaarten met onder andere grote bloemen in zachte en donkere kleuren op een zwarte of juiste witte ondergrond. Of een kaart met mooie kanten illustraties op kraft. Zit er een trouwkaart voor jullie tussen die het echte vintage gevoel en nostalgie oproept? Pas de kaart dan naar wens aan en bestel een gratis proefdruk. En heb je nog vragen? Bel ons, we helpen je graag. We wensen jullie een hele mooie vintage bruiloft toe!


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdVintage bruiloft

Vintage is weer helemaal in; op bijna iedere bruiloft zie je tegenwoordig wel iets van vintage terugkomen. Denk maar eens aan de polaroid camera’s, photobooths of VW busjes. Dit zijn eigenlijk best ouderwetse dingen maar door ze in een nieuw jasje te steken, worden ze weer helemaal van deze tijd. Met een beetje creativiteit kun je een superhippe vintage bruiloft plannen en het hoeft niet eens heel duur te zijn. Want waar kun je beter vintage vinden dan op Marktplaats of in kringloopwinkels?

Trouwkaarten vintage

Bij een vintage bruiloft hoort natuurlijk ook een vintage trouwkaart! De stijl van jullie trouwkaart zet meteen de toon voor de bruiloft. Als je aan vintage trouwkaarten denkt, dan denk je waarschijnlijk gelijk aan retro, rustiek en antiek. Maar het kan ook wat moderner zijn met veel wit, labels en etiketten. Kijk maar eens in onze collectie voor verschillende stijlen vintage trouwkaarten.

Jullie vintage trouwkaart bestellen

Zijn jullie de perfecte vintage trouwkaart tegengekomen tussen onze collectie? Open deze dan in onze superhandige ontwerptool en pas daar jullie namen en andere teksten aan. Voeg eventueel nog wat extra illustraties toe of vervang de achtergrond door een ander vintage patroon. Als jullie helemaal tevreden zijn, dan is het mogelijk om eerst een gratis proefdruk te bestellen want het is toch altijd anders om de kaart in handen te hebben in plaats van op een beeldscherm te zien. Als de proefdruk ook helemaal naar wens is, dan is het tijd om jullie vintage trouwkaarten te gaan bestellen, spannend!