Klassieke geboortekaartjes

klassieke geboortekaartjes

Kies voor een klassiek geboortekaartje met een rustige uitstraling

Klassieke geboortekaartjes zijn stijlvol en tijdloos. Veel wit, rustige illustraties en zachte ontwerpen typeren deze collectie. Met een klassiek geboortekaartje weet je zeker dat je goed zit en dat je hem over een paar jaar nog steeds mooi vindt! Ze zijn authentiek en neutraal en raken niet zo snel uit de mode. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kaartje met een grijze potloodtekening of een foto van je baby omgeven door een krans van planten en bloemen. Uiteraard kan een meer traditioneel geboortekaartje met een strikje, een motiefje en een los etiketje met de naam van jouw baby erop ook prima! Kies voor de papiersoort structuur om je klassieke uitstraling helemaal af te maken.

gratis drukproef klassieke geboortekaartjesWat zijn de kenmerken van een klassiek geboortekaartje?
  1. Kies voor een rustig ontwerp met veel wit of pasteltinten en een sierlijke letter
  2. Laat de drukproef op structuur papier drukken voor een authentieke uitstraling
  3. Plaats een mooie, lieve foto van jouw wonder in zwart/wit of kleur in een lichte omgeving
  4. Extra: Plak een los strikje of knoop een apart labeltje aan de kaart

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Geboortekaartjes klassiek

Stijlvolle geboortekaartjes met een strikje

Wil je je geboortekaartje extra bijzonder maken dan zijn er diverse opties. Allereerst is er de keuze voor een papiersoort, welke past het beste bij jouw geboortekaartje? Dat hangt vooral van het design af. Heb je een ontwerp met heel veel wit, dan is structuur een hele goede keuze, de papiersoort komt dan bijzonder goed tot z'n recht. Om de uitstraling nog mooier, klassieker en traditioneler te maken kun je er ook nog voor kiezen om een plak strikje op je geboortekaartje toe te voegen. We hebben deze in drie kleuren namelijk: wit, lichtblauw en zachtroze. Via het kopje 'ook leuk' en dan 'versieringen' kun je deze los bestellen.

Klassieke geboortekaartjes stijgen in populariteit, hoe komt dat?

Met de komst van het 'op maat' drukken hoeven we geen voorraden kaarten meer te hebben, alles wordt op aanvraag gedrukt. Met als gevolg dat de geboortekaartjes volgens de allerlaatste trends worden ontworpen, superleuk! Nadeel hiervan is, is dat een ontwerp weer snel uit de mode raakt. Het mooie van een klassiek geboortekaartje is dat deze veel langer mooi blijven, zelf over een paar jaar zijn de ontwerpen nog zeer smaakvol. Je ziet dan ook dat de klassieke geboortekaartjes weer in populariteit stijgen, van een tendens van hip, trendy en anno nu naar een klassiek, tijdloos en stijlvol geboortekaartje. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?