gratis drukproef geboortekaartje

Geboortekaartjes jongen

Maak de geboorte van jullie zoon op een leuke en originele manier kenbaar met een uniek geboortekaartje voor jongens. Kies uit 400 bestaande ontwerpen of laat je creativiteit los en maak jouw perfecte jongenskaart helemaal zelf!

- Unieke eigen ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de 400 ontwerpen of ontwerp je eigen kaart
- Gratis drukproef bestellen van het geboortekaartje voor jongens
- Persoonlijke service: Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd.

Hebben jullie een leuk ontwerp gezien? Ga aan de slag met onze designtool en personaliseer het geboortekaartje voor jongens met een eigen tekst, illustratie of foto. Vervolgens kun je een gratis drukproef bestellen of direct het aantal geboortekaartjes dat jullie nodig hebben. Neem gerust contact met ons op indien je vragen of opmerkingen hebt over onze geboortekaartjes voor jongens.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


 

Onze collectie geboortekaartjes voor jongens

Kaart 1 tot 150 van 496 totaal
Pagina:

 

Vind het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon

Bij Koningkaart vind je altijd een geschikt geboortekaartje voor jullie pasgeboren jongentje. Maak een keuze uit honderden thema’s, kleuren, patronen en type kaarten en bewerk deze in de online ontwerptool. Verander bijvoorbeeld de naam, sleep met elementen en voeg een bijpassende foto of illustratie toe. Zo creëer je in een handomdraai het perfecte geboortekaartje. De geboortekaartjes voor jongens zijn onderverdeeld in zes verschillende categorieën:

Hippe geboortekaartjes

De hippe geboortekaartjes van Koningkaart: een eigentijdse typografie, trendy kleuren als okergeel en early dew en moderne illustraties. Kies bijvoorbeeld voor een silhouetkaart of een gevouwen kaart met strakke patronen.

Geboortekaartjes met foto

Kies een kaart uit de collectie ‘Met foto’ en voorzie deze van een mooie afbeelding van jullie zoon. Pas de tekst aan en verras familie en vrienden met een persoonlijk geboortekaartje.

Originele geboortekaartjes

Uniek en écht origineel: het geboortekaartje in de vorm van een rompertje. Pas het romperkaartje eenvoudig aan via onze ontwerptool: kies een passende tekst, verander de illustratie of voeg een foto toe van jullie kleine man.
Stoere geboortekaartjes

Kaarten in blauwe en groene kleuren, kaarten met steigerhout- of spijkerstofmotief of een strakke typografie: bij Koningkaart ontwerp je heel gemakkelijk de stoerste kaart voor jullie zoontje.

Vintage geboortekaartjes

Zachte pastelkleuren en verfijnde motieven; dat zijn de vintage jongenskaarten van Koningkaart. Kies voor een staande kaart met daarop een VW-bus met giraffe of een lichtblauw geboortekaartje met pijlen.

Klassieke geboortekaartjes

Kenmerkend voor de klassieke collectie zijn de rustige kleuren, de subtiele versieringen en de sierlijke letters. Vooral de kaarten met een polaroid foto of getekende jongens zijn zeer populair.

 

De perfecte jongens geboortekaart bestellen

Ben je klaar met het ontwerpen van een droomkaart voor jullie zoon? Bestel een gratis drukproef of selecteer direct het aantal gewenste kaarten dat je nodig hebt. Ook kun je eenvoudig enveloppen en sluitstickers aan je bestelling toevoegen. Hulp nodig bij het bestellen of heb je een andere vraag over onze geboortekaartjes? Neem contact met ons op via 010 213 1415 of vul het contactformulier in. Wij staan voor je klaar!