gratis drukproef geboortekaartje

Geboortekaartjes zusje met baby

Geboortekaartjes zusje: geboortekaartjes voor een tweede kind

Krijgt jullie oudste dochter een baby broertje of zusje? Wat is er dan leuker dan om haar op dit geboortekaartje te betrekken en te kiezen voor een uniek geboortekaartje voor je tweede kindje: namelijk geboortekaartjes zusje met baby. Zo worden jullie beide kindjes al snel vriendjes. De geboortekaartjes zusje met baby zijn er in een jongens- en meisjesvariant. Je kunt alle geboortekaartjes zelf maken en bewaren onder je eigen ontwerpen. De 1e drukproef kun je gratis bestellen. Heb je liever een apart geboortekaartje voor jullie 2e kindje? Dus zonder toevoeging van een grote zus, bekijk dan onze algemene pagina geboortekaartjes voor keuze uit diverse categorieën.

Geboortekaartjes met jullie oudste dochter en de baby in de hoofdrol

Waarschijnlijk is zij zich al helemaal aan het voorbereiden op de komst van haar nieuwe broertje of zusje. Natuurlijk is jullie dochter niet de enige die daar naar uit kijkt. Jullie kunnen ook niet langer meer wachten totdat jullie gezin wordt uitgebreid met een tweede kindje. Begin daarom alvast met de grote zoektocht naar een geboortekaartje met grote zus en een baby jongen of baby meisje!

Geboortekaartjes met aankondiging vanuit de grote zus

Voor de 1e spruit mochten jullie de aankondiging zelf doen, maar voor de 2e spruit is het superleuk de aankondiging vanuit jullie oudste dochter te doen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende tekst op de kaart: 'Hoera, een broertje!' of 'Hoera, een zusje'. En naast de tekst kun je ook voor een mooie illustratie kiezen waarop beide kindjes staan, denk bijvoorbeeld aan een mooie silhouet of een vrolijke tekening van een grote zus met haar babybroertje of zusje. Zo zien jullie familie, vrienden en kennissen direct aan het kaartje dat jullie 2e kindje is geboren.

Bekijk ook eens onze pagina met geboorteteksten en -gedichtjes, we hebben heel veel teksten en gedichtjes voor een zus.

Of wil je juist eens iets helemaal anders? bekijk dan onze kaarten in de categorie originele geboortekaartjes, daar vind je kaartjes die net iets anders zijn dan normaal. Of wil je juist een kaartje volgens de allerlaatste trends? Bekijk dan onze nieuwe geboortekaartjes.

Is jullie oudste kind een jongen? Bekijk dan onze aparte categorie met geboortekaartjes broertje. Hier vind je de leukste geboortekaartjes met jullie oudste zoon en de pasgeboren baby.