gratis drukproef geboortekaartje

Geboortekaartjes maken

Zelf geboortekaartjes maken die bij je passen!

Ontwerp zelf je geboortekaartjes. Koningkaart introduceert een nieuwe collectie geboortekaartjes. Deze voorbeeld geboortekaarten zijn beschikbaar in zes prachtige categorieën: met foto, klassiek, hip, oud-Hollands, stoer en vintage. Veel keuze dus!

Je kunt deze geboortekaartjes allemaal zelf maken en bewerken. Er is keuze uit verschillende achtergronden in diversen stijlen namelijk; hout, stoer en hip, klassiek en vintage, papier en karton, stippen en ruitjes en stof.
Daarnaast hebben we natuurlijk een heel veel illustraties waarmee je je geboortekaartje uniek kunt maken. Deze illustraties zijn ook weer beschikbaar in veel verschillende soorten, bijvoorbeeld: hartjes, sterren, labels etc. Uiteraard is ook mogelijk om een eigen foto toe te voegen. De beeldenbank wordt maandelijks uitgebreidt, mis je wat achtergronden of illustraties voor op je kaartje? Laat het ons weten!

Zelf geboortekaartjes maken in diverse stijlen
lijn beige lijn beige lijn beige

Zelf je geboortekaartjes ontwerpen

Het is desondanks toch mogelijk dat jouw stijl of perfecte geboortekaart hier niet tussen zit. Geen probleem want je kunt bij Koningkaart namelijk ook zelf een geboortekaartje ontwerpen. Start met een blanco kaart en vervolgens kun je er zelf mee doen wat je wilt. Net zoals bij de voorbeeld geboortekaarten, kun je wanneer je kiest voor een eigen ontwerp maken ook weer van alles toevoegen en bewerken. 
 

Kaartjes met een eigen foto van je kindje

Een geboortekaartje met foto van je eigen baby is natuurlijk prachtig! Kies uit vele de kaart die jij wilt, voeg persoonlijke tekst toe, en pas de kaart eventueel nog verder naar eigen idee aan. Er is keuze uit veel verschillend beeldmateriaal en achtergronden. Tevreden met het ontwerp? Sla de kaart op binnen je account, voeg op de grote dag een foto van jouw baby toe en je hebt een uniek geboortekaartje. 

Klassiek en stijlvol

Ben je op zoek naar een stijlvolle geboortekaart? Wij hebben een ruim assortiment aan klassieke geboortekaartjes in diverse modellen en ontwerpen, zoals: strikjes, etiketjes, klassieke kaders, ruit patronen of met foto. Je kunt alle kaarten zelf maken en aanpassen met veel verschillend beeldmateriaal en eigen tekst. Of maak helemaal zelf een eigen ontwerp, voeg persoonlijke tekst toe en kies uit veel verschillend beeldmateriaal, zoals sterren of hartjes.

Hip en trendy

Hippe geboortekaartjes zijn trendy en modern. Wil jij een geboortekaartje van deze tijd? Dan past onze collectie hippe kaarten perfect bij jou! Er is keuze uit verschillende ontwerpen met strepen en patronen, strakke lijnen en illustraties. Je kunt ook zelf een eigen ontwerp maken. Voeg persoonlijke tekst toe en kies uit veel verschillend beeldmateriaal, bijvoorbeeld: hartjes, sterren of labels. Of upload je eigen illustraties en foto’s en voeg deze toe.

Lang leve holland

Weer even terug naar het oud-Hollandse gevoel met bloemen, zeilboten, herenhuizen en windmolens? Je vindt dit terug in onze collectie geboortekaartjes met diversen oud-Hollandse stylen. Je kunt al deze kaarten zelf maken en aanpassen zoals jij het wilt hebben. Voeg persoonlijke eigen tekst toe en kies eventueel uit veel verschillende achtergronden en (extra) beeldmateriaal. Of maak een eigen ontwerp, en creëer zo een unieke geboortekaart!

Stoer kaarten voor stoere baby's

Voor stoere jongens en meisjes hebben wij een breed assortiment aan stoere geboortekaartjes. Het begrip stoer is in onze kaarten terug te vinden met ontwerpen en achtergronden als: hout, spijkerstof, strepen en stoere labels, hartjes en sterren, in de kleuren blauw, roze, grijs en bruin. Alle kaarten kun je zelf maken en aanpassen met eigen tekst en door eventueel ander verschillend beeldmateriaal toe te voegen. Of je kunt zelf een eigen ontwerp creëren, en van een blanco kaart iets unieks maken!

Retro en vintage, een beetje van toen en een beetje van nu

Verouderde dingen en kleuren weer nieuw leven in blazen. Dat is eigenlijk zo’n beetje de definitie van vintage. Wij hebben een ruim aanbod aan vintage geboortekaartjes in diversen stijlen en kleuren, zoals: houtstructuren, strepen en opvallende motieven, in kleuren als: blauw, roze, bruin en andere zachte kleuren. De kaarten kun je zelf maken en aanpassen met eigen tekst en eventueel ander (extra) beeldmateriaal. Het is ook mogelijk om zelf een eigen ontwerp te maken, als er geen geschikte kaart voor je bij zit.