Voordelen van Koningkaart

Trouwkaarten maken voor jullie mooiste dag

Voor de mooiste en meest bijzondere trouwkaarten ben je bij Koningkaart aan het goede adres! Een trouwdag is een bijzonder moment voor jou en je partner. De voorbereiding voor deze mooie dag is minimaal net zo leuk. Ook voor de naaste familie en vrienden. De trouwlocatie, het bruidsboeket en natuurlijk de trouwkleding. Je wilt alles perfect op elkaar afstemmen, ook de trouwkaartjes en uitnodigingen.
We hebben onze trouwkaarten ingedeeld in vier overzichtelijke collecties: Klassiek, Hip & trendy, Stoer, Retro & Vintage trouwkaarten en je kunt ze allemaal zelf maken. Daarnaast kun je je trouwdrukwerk uitbreiden met diverse kaarten in dezelfde stijl.

Maak een keuze uit onderstaande collecties van  trouwkaarten


lijn beige

Originele trouwkaarten

Heb je er al over nagedacht wat voor trouwkaart jullie familie, vrienden en collega’s willen sturen? Koningkaart biedt een groot assortiment trouwkaartjes. Wij ontwerpen kaarten zelf en werken daarnaast samen met andere ontwerpers. Er is keus uit vele stijlen, zoals moderne, klassieke, retro en barok trouwkaarten. Er is altijd een kaart die bij jullie past. Onze ontwerpen zijn eenvoudig te combineren met een eigen foto. Je hoeft dus niet alles zelf te verzinnen en kan je het toch persoonlijk maken. Gebruik bijvoorbeeld een foto van jullie eerste afspraakje, van het huwelijksaanzoek of een foto van de trouwlocatie. Zelfgeschreven gedichten geven de trouwkaart een persoonlijk tintje en maken het uniek. Kies ten slotte een papiersoort en envelop die jullie uitnodiging een stoere, lieve, knusse of officiële uitstraling geeft. Bestel een proefdruk om te bepalen of het resultaat helemaal naar jullie wens is en passend bij de trouwdag.
 
trouwkaarten

Trouwkaart zelf ontwerpen

Ben jij een creatief brein en wil je de trouwkaart helemaal zelf ontwerpen? Dat kan! Bij Koningkaart bepaal je zelf de vormgeving, kleuren, tekst en foto’s van de kaart. Vergeet niet een proefdruk te bestellen, zodat je samen kan kijken of de kaart helemaal perfect is. Zijn de tekst, kleuren en foto zoals je het wilt hebben? Dan is jullie trouwkaart klaar om te bestellen. Koningkaart levert verschillende papiersoorten en enveloppen. Het is mogelijk om twee varianten op je trouwkaart te maken, zodat je aparte uitnodigingen kan versturen naar je dag- en avondgasten. Een andere mogelijkheid is inlegkaartjes gebruiken om je gasten uit te nodigen voor de ceremonie, diner of feest.Save the date kaarten

Een trend uit Amerika is het versturen van voor-uitnodigingen, ofwel Save the date. Ook in Nederland wordt dit steeds populairder. Je kan met deze kaart laten weten wanneer jullie gaan trouwen en betrekt mensen hiermee direct bij de aankomende feestvreugde. Deze vooraankondiging kan je in dezelfde stijl als de trouwkaart maken, waarmee je alvast een tipje van de sluier over de bruiloft kan oplichten.
huwelijkskaarten in dezelfde stijl

Geboortekaartjes in dezelfde stijl

Naast de vele trouwkaarten ontwerpt Koningkaart sinds 2003 ook hele leuke geboortekaartjes. Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment. Hier vind je het leukste, liefste en mooiste geboortekaartje voor jullie kindje. Ook het geboortekaartje kan je in de stijl van jullie trouwkaart maken.