Voordelen van Koningkaart

Maak persoonlijke geboortekaartjes in uw eigen stijl.

Wilt u uw eigen persoonlijke geboortekaartjes maken? Dan ben je bij Koningkaart aan het juiste adres! In voorbereiding op de geboorte van je kindje is het heel leuk om een passend kaartje uit te zoeken. Deze kan hip, vintage, retro, stoer of juist lief zijn. Er is altijd een geboortekaartje dat bij jou past! Al ruim 13 jaar staan wij bekend om ons aanbod getekende geboortekaartjes, maar het voor jou perfecte kaartje is natuurlijk ook eenvoudig zelf te maken. Door eigen foto’s, teksten of gedichten toe te voegen, ontwerp je geboortekaartjes naar eigen smaak. Er is één gratis proefdruk per persoon te bestellen. Definitieve bestellingen plaats je eenvoudig via onze website. En wij bezorgen deze razendsnel bij je thuis. Wij begrijpen dat na de bevalling alle aandacht naar het kindje gaat. Daarom kun je vooraf al enveloppen bestellen en adresstickers. Breng ons op de hoogte als je meer wensen hebt, we denken graag mee!

 

lijn beige

Geboortekaartjes in de vorm van een rompertjeoriginele geboortekaartjes voor een jongen

Wil je een opvallend geboortekaartje? Wat anders is dan de standaard? Dan heeft Koningkaart leuke kaartjes voor jouw! Kaartjes in de vorm van een rompertje met leuke afbeeldingen, kleuren en achtergronden! Dat is nog eens anders dan anders! Je familie en vrienden zullen dit bijzondere kaartje nog lang herinneren.

Een geboortekaart met het mooiste design!

Alle online kaartjes zijn geïllustreerd door verschillende ontwerpers. Zo kunnen we veel gevarieerde kaartjes bieden. Er zijn er stoere kaartjes voor jongens in echte jongenskleuren als blauw en groen. Of lieve kaartjes voor meisjes in mooie pastelkleuren. Maar wij hebben ook kaartjes voor broertjes, zusjes, tweede kind, derde kind, vanaf vierde kind en meerlingen. En alle combinaties zijn mogelijk.

Bij ons heb je altijd een ruime keus aan trendy geboortekaartjes in opvallende kleuren. Maar ook vintage, lieve of stoere geboortekaartjes kan je eenvoudig bij ons bestellen. Neem voor het hele assortiment snel een kijkje op Koningkaart!

Maak eenvoudig uw eigen geboortekaartje

Naast de leukste getekende kaartjes, maak je op Koningkaart heel eenvoudig je eigen kaartje. Wij hebben een simpele ontwerptool, waarmee zelf kleuren, foto’s, lay-out en geboorteteksten kunnen worden bepaald. Zo maak je eenvoudig een uniek kaartje afgestemd op jouw wensen! En je kan zoveel kaartjes ontwerpen als je wilt.

Makkelijk uw geboortekaartje bestellen

Bij Koningkaart bestel je alle soorten geboortekaartjes op een duidelijke en overzichtelijke manier. Getekende geboortekaartjes en zelf ontworpen kaartjes zijn makkelijk aan te passen en te bekijken. Van jouw favoriete geboortekaartje kan je gratis een proefdruk bestellen. Als je kindje is geboren, pas je alleen de laatste gegevens aan. Bestel geboortekaartjes voor 12 uur en je hebt ze de volgende werkdag in huis.

Trouwkaarten in dezelfde stijl

Ook voor trouwkaarten ga je naar Koningkaart! Bij ons kies je uit vele soorten, maten en stijlen kaarten. Trouwkaarten zijn ook door jou zelf te ontwerpen. De trouwkaart kan je in dezelfde stijl als het geboortekaartje maken. In combinatie met leuke foto's van jou en je partner maak je een persoonlijke en unieke trouwkaart. Bekijk ons ruime assortiment trouwkaarten of maak jouw kaart op maat.