Kerstkaarten Holland

korting kerstkaartenkerstkaarten holland

Zakelijke kerstkaarten met het thema Holland

Onderstaande hollandse kerstkaarten hebben een directe relatie met Holland. Deze kerstkaarten hebben alles te maken met wat Nederland kenmerkt in de winter. Denk aan: schaatsen, de molens, een typisch Hollands landschap, sneeuw maar ook steden als Amsterdam en Rotterdam. Als u een kerstkaart zoekt met een gezellige typisch Nederlandse uitstraling, moet u deze hier zeker kunnen vinden!

- Unieke, eigen ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten voor uw bedrijf
- Bestel vooraf een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld, is vanmiddag gedrukt en verzonden

De kerstkaarten hebben een zakelijke maar toch sfeervolle uitstraling. De foto's op de diverse kaarten kunnen vervangen worden door eigen foto's, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Wat doet de gemiddelde Nederlander met kerst?

Eén ding is zeker, Nederland viert massaal de kerstdagen, dat wil zeggen, 3 op de 4 mensen. Het grootste gedeelte van de Nederlanders doet dit op kerstavond, 25 en/of 26 december. Sommigen vieren ook 3e en 4e kerstdag, dat is wel echt typisch Nederlands, buiten ons kikkerlandje wordt eigenlijk alleen kerstavond en 1e kerstdag gevierd. We doen dit het liefst met familie en een uitgebreid kerstdiner. Ook het huis wordt helemaal mooi aangekleed met allerlei kerstversiering.

Kies een kerstkaart die bij u past

Staat er geen design bij dat past bij uw onderneming of wilt u een wijziging in een kerstkaart? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt ook even kijken bij de algemene zakelijke kerstkaarten, al deze ontwerpen kunnen van kleur worden gewijzigd en met eigen foto's en logo worden gemaakt.