korting kerstkaartenkerstkaarten bouw

Kerstkaarten Bouw

Onderstaande kerstkaarten bouw hebben een directe relatie met deze sector. Het thema bouwen staat centraal op de kaarten, denk aan bouwhelmen, bouwvakkers, kranen of gereedschap, ideaal voor bouwbedrijven. Bent u werkzaam in de bouw en zoekt u een toepasselijke kerstkaart voor uw zakelijke relaties? Dan bent u bij Koningkaart aan het juiste adres! Kijk gerust eens in ons aanbod en wie weet staat de perfecte kerstkaart ertussen voor uw bedrijf. Een originele tekst op de kaart maakt het helemaal af. Voorbeelden hiervan zijn: “Samen bouwen aan de toekomst” of “Bouwen aan 2020”.

- Unieke ontwerpen, exclusief verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten voor uw bouwonderneming
- Bestel een proefdruk met code GP135, de 1e is gratis
- Persoonlijke service: Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 besteld, is dezelfde gedrukt en verzonden

De foto's op al onze kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers en/of bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
Zakelijke kerstkaarten voor bouwbedrijven

Kerstkaarten om te bouwen aan 2020

De bouwwereld houdt zich bezig met het maken van o.a. woningen, bedrijfspanden en andere bouwprojecten. De benodigde kennis en wetenschap hiervoor heet bouwkunde. Kenmerkende elementen hiervan zijn helmen, kraanmachines en gereedschap. Deze ziet u daarom veel op onze ontwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld een afbeelding van een helm geplaatst in een kerstbal voor een speels effect. Wilt u de kerstkaarten personaliseren, dan kunt u dit doen met een spontane teamfoto. Een kaartje met een hartelijke groet waarderen de collega’s en klanten zonder twijfel.

Bij ons staat kwaliteit en service voorop

Bij Koningkaart vinden we kwaliteit en service erg belangrijk. Daarom doen wij onze uiterste best om alle klanten te voorzien van persoonlijke service en daarbij zo goed mogelijk te helpen. Voor eventuele vragen kun je tussen 09.00 en 17.00 bellen naar 010-2131415 of mailen naar contact@koningkaart.nl.

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw havenbedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.