Romper geboortekaartjes

romper geboortekaartjes

Geboortekaartjes in de vorm van een rompertje, superleuk!

gratis drukproef geboortekaartje rompertjeBen je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wil je de komst van uw kindje net even anders aankondigen dan iedereen? Dan is deze collectie romper geboortekaartjes echt iets voor jullie. Met een geboortekaartje in de vorm van een rompertje, weet je zeker dat de geboorte van jullie kindje niet onopgemerkt blijft. Met een uitgebreid assortiment van deze originele geboortekaartjes, kun je altijd een stijl kiezen die bij je past. Wat denk je van lieve meisjes rompertjes? Of stoere jongens rompertjes? Er zijn kaartjes van typografie tot dieren, dus voor ieder wat wils.
Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Ontwerp zelf een origineel romper geboortekaartjeOriginele geboortekaartjes in de vorm van een rompertje

Heb je zelf dat ene bijzondere geboortekaartje in gedachten? Met de online designtool van Koningkaart, ontwerp je makkelijk je eigen rompertje geboortekaartje. Wij hebben de designtool vast goed gevuld met inspirerende achtergronden, lettertypes en illustraties, zodat jij straks allerlei ontwerpen kunt uitproberen. Ons advies is ook om een aantal ontwerpen te maken en daar het leukste geboortekaartje uit te kiezen.

De afmetingen van dit originele geboortekaartje zijn 17,5 bij 15 centimeter. Bij het rompertje horen witte A5 enveloppen, deze kun je er los bij bestellen.