Prijslijst kaarten

Op deze pagina staan de prijzen voor alle producten die je bij Koningkaart kunt bestellen, incl. BTW. De prijzen bij de kaarten zijn voor gedrukte kaarten ongeacht het aantal kleuren dat je gebruikt, foto's die je toevoegt of aanpassingen.

Kaarten zelf vanaf thuis versturen (pakket)

Geschikt voor geboortekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten, verhuiskaarten en uitnodigingen. De minimum afname is 10 stuks, ze worden als pakket geleverd en je kunt deze zelf vanaf thuis versturen. Er is keuze uit vijf papiersoorten (gebroken wit, mat wit, hoogglans, structuur en metallic zilver). Om er zeker van te zijn dat je kaart naar wens is kun je vooraf een drukproef bestellen voor maar € 2,90 incl. verzending. We gaan dan echt één kaartje drukken en toesturen. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat naar wens is.

Onderstaande prijzen gelden voor ons standaard papiersoort : invercote creato - gebroken wit. Prijzen gelden voor aantal dezelfde kaarten, heeft u een tekstwijziging, dan gelden de prijzen per aantal gedrukte kaarten.

prijzen dubbele laartenprijzen langwerpige kaartenprijzen luikvouw kaarten

prijzen enkele kaartenprijzen standsvormenprijzen zigzag kaarten

Je kunt bij Koningkaart kiezen uit 5 papiersoorten, alle papiersoorten zijn van stevige kwalteit.

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder witte papiersoort ( meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het  Invercote creato papiersoort maar op de voorzijde voorzien van een hoogglans coating laag ( meerprijs € 0,10)
4. Structuur, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit. ( meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een zilveren metallic glans op beide zijden van de kaart zit ( meerprijs € 0,15)

Logo verwijderen ontwerp

Op al onze kaarten zit copyright op de ontwerpen en illustraties, dit plaatsen wij zo klein mogelijk achterop onze ontwerpen. Wilt u het copyright er toch vanaf dan brengen wij hiervoor 20 euro kosten in rekening. Dit kunt u bij uw bestelling in de 'opmerkingen' ingeven (in stap 4 in het bestelproces). Op de kaarten die u zelf ontwerpt via 'zelf kaarten maken' staat uiteraard geen copyright of logo van ons.

Verzendkosten

Alle pakketten met kaarten en/of enveloppen worden verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (ma t/m vr besteld, di t/m za geleverd) mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Dit geldt ook voor Belgie. GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie. Voor alle andere landen wordt het pakket met 'Pakket buitenland Track & Trace' van PostNL verzonden. Kijk op de site van PostNL voor de levertermijn per land.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.
 
Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van GLS of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen.

Prijzen
Verzenden

Nederland

België

Europa

Wereld

Drukproef

Vast bedrag inclusief verzending (€ 2,90) Brievenbuspost

Enveloppen vooraf

€ 4,95 Pakket

€ 4,95 Pakket

€ 14,80 Pakket

€ 17,50 Pakket

Alleen kaarten

€ 4,95 Pakket

€ 4,95 Pakket

€ 14,80 Pakket

€ 17,50 Pakket

Kaarten + enveloppen

€ 4,95 Pakket

€ 4,95 Pakket

€ 14,80 Pakket

€ 17,50 Pakket


papierwaaierPapiersoorten

De kaarten zijn leverbaar op vijf papiersoorten namelijk gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en structuur. De prijs verschilt per papiersoort.

setje drukproefDrukproef

Van een kaart kun je vooraf eerst een drukproef bestellen. Een drukproef bestaat uit jouw gemaakte kaart gedrukt op één van de vijf papiersoorten. In de envelop wordt tevens een passende envelop en papierwaaier bijgesloten met een sample van de diverse papiersoorten. Een proefdruk bestel je voor € 2,90 (incl. verzending). We versturen de 1e drukproef gratis, gebruik hiervoor code GP135. We versturen alleen gratis drukproeven van geboorte-, trouw- en kerstkaarten. Wij versturen geen gratis wenskaarten.

Enveloppen

Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur, minimum afname is 10 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit (120 grams papier, gegomd, puntklep aan de lange zijde) en leverbaar in diverse kleuren afhankelijk van het formaat van uw kaart. Voor een overzicht van de beschikbare enveloppen hebben wij een aparte pagina gemaakt. Kijk op deze pagina ->


Betaalmethodes

Je kunt bij ons je bestelling direct betalen met Ideal, Credit Card of Mister Cash (voor België). 
betaalmethodes
 
Het is ook mogelijk de betaling vooraf te voldoen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan na de geboorte ook de bestelling voor jou doorzenden naar de drukker.
 
Extra producten van je kaartje

Prijs inclusief verzending

Canvas 30x30 cm: 
voorkant van je kaartje op een canvas

€ 35,00

XXL-kaart 24x24 cm:  
jouw kaartje in het supersize formaat

€ 9,50

Tegel: 
voorkant van jouw kaartje op een tegel

€ 22,50

Wil je je canvas of tegeltje net even anders als je kaartje? Wil je bijvoorbeeld een datum toevoegen of een andere lay-out, dan kun je dit bij je bestelling bij het opmerkingenveld invoeren.