Zomer met onze nieuwe geboortekaartjes

05-06-2020
Zomer geboortekaartje strandkarHet zonnetje schijnt en het is lekker warm. Bij Koningkaart hebben we de zomer in onze bol! En dat blijkt, onze nieuwe geboortekaartjes staan helemaal in het thema van de zomer. Ze zijn er voor eerste, tweede en derde kindje. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Nieuw: zomer geboortekaartjes

Ben jij uitgerekend in de zomer? Dan snappen wij dat het heel leuk is om daar een bijpassend zomer geboortekaartje bij te kiezen. Zo kun je voor een geboortekaartje met zomerse kleuren kiezen. Geel en lichtblauw bijvoorbeeld. Maar wil je echt uitpakken dan zijn onze nieuwe ontwerpen misschien wel iets voor jou. Deze hippe silhouet geboortekaartjes zijn helemaal in stijl door de meeuwen, parasols en bootjes. We hebben een schattig tweeluik van een een kindje dat een zandkasteel bouwt of een vierkant ontwerp van een kindje met een strandkar.

Ben je in verwachting van je tweede of derde kindje? Het is natuurlijk extra leuk om al je kindjes op het kaartje te betrekken. Ook voor meerdere kindjes hebben we zomerse ontwerpen toegevoegd. Een langwerpig geboortekaartje met al je kindjes in een strandkar en de oudste die de wagen voort trekt. Pas de samenstelling eventueel naar wens aan door nieuwe silhouetten toe te voegen.

Maak je eigen zomerse geboortekaartje

Liever zelf een geboortekaartje ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook. Speciaal voor de zomer hebben we de illustratie map silhouette uitgebreid. Met leuke strand silhouetjes zoals emmertjes, schepjes en parasols kun je nu zelf heel gemakkelijk een zomer geboortekaartje maken. Heb je hier vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op werkdagen staan wij tussen 9.00 en 17.00 uur klaar met handige tips en informatie.