Ontdek onze zakelijke kerstkaarten!

24-09-2018

Nieuwe collectie zakelijke kerstkaarten

kerstkaart advocatuur

Het wordt al vroeg donker en het is een stuk kouder. Voor je het weet zitten we weer met de familie bij de kerstboom. Het is nog aan de vroege kant om bezig te zijn met kerst, maar het is wel slim om al aan de kerstkaarten te beginnen. Tijdens de zomer waren we bij Koningkaart al druk bezig met het toevoegen van de nieuwe collectie aan zakelijke kerstkaarten. Met behulp van onze filters is het makkelijk om zo de perfecte kaart te vinden.

Per branche is er een samenstelling gemaakt van de kaarten. Op deze manier is het eenvoudig om een kaart naar wens uit te kiezen die bij jouw sector past. Verder zijn er ook nog diverse onderwerpen die je terug kunt laten komen in de kaarten. Voorbeelden hiervan zijn de champagne, vuurwerk en kerstbomen.

Kerstdagen en een nieuw jaar

Vlak na de kerst staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Ook hier zijn we uiteraard op voorbereid. Voor een nieuwjaarsgroet kun je een kijkje nemen tussen onze collectie. Wij bieden meerdere ontwerpen aan voor een kaart om iemand een goed nieuw jaar te wensen.

Diversiteit en personaliseren

Met de grote keuze uit verschillende formaten, ontwerpen en kleuren zit er voor iedereen wat bij. Om de kaartjes te personaliseren, is het mogelijk om een eigen foto en zelfgeschreven tekst toe te voegen. Dit zorgt voor een leuk effect en wordt zeker gewaardeerd bij de collega’s en klanten. Als service biedt Koningkaart een opzet van de lay-out als je de foto’s naar ons stuurt. En heb je zelf een leuk idee voor je kerstkaart? Je kunt ook helemaal van scratch af aan je eigen kaartje maken!
zakelijke kerstkaart