Zakelijke kerstkaarten voor 2020

14-10-2019
kerstkaarten per brancheHet is inmiddels half oktober, buiten is het regenachtig en het wordt langzaam kouder en steeds vroeger donkerder. Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent dus dat het voor uw bedrijf weer tijd is om de kerstkaarten te gaan voorbereiden!

Welke kerstkaart zoekt u?

Koningkaart heeft dit jaar de kaarten in drie verschillende groepen ingedeeld: 
1) Kerstkaarten ingedeeld op branche, dus passend bij de aard van uw bedrijf
2) Kerstkaarten ingedeeld op thema, denk aan thema's als gezondheid, duurzaam of natuur
3) Algemene zakelijke kerstkaarten die voor iedere onderneming kunnen
Alle kaarten kunt u zelf personaliseren met onze online ontwerptool, pas de foto's aan, het lettertype en de teskt. Maar schroom niet om ons om hulp te vragen mochten er bepaalde handelingen niet lukken. We helpen u graag bij het maken van de perfecte kaart. We zijn van ma t/m vr bereikbaar op 010-2131415.

Exclusieve ontwerpen voor 2020

Wij hebben ook dit jaar weer een unieke, nieuwe collectie ontworpen die alleen bij Koningkaart verkrijgbaar is. 2020 is een mooi, rond jaartal met dubbele cijfers, dus extra bijzonder, want er is weer een decennium afgerond. Heb je onze nieuwe ontwerpen met met bijvoorbeeld Romeinse cijfers al gezien? Een luxe kerstkaart met 'MMXX' wat staat voor het jaartal 2020. Of kerstontwerpen met donkerrode, groene of blauwe waterverf en gouden details. De kerstkaarten zijn op verschillende formaten ontworpen zoals: staand, liggend, vierkant, dubbel, luikvouw, etc.

Gepersonaliseerde kerstkaarten bestellen

Als u de kerstkaart heeft bewerkt en deze helemaal naar wens gemaakt dan is het tijd om een gratis proefdruk te bestellen. Zo kunt u de kaart eerst nog in het echt zien om te beoordelen of deze goed bij het bedrijf past. Bent u tevreden? Bestel dan de oplage kerstkaarten met of zonder enveloppen. En bestelt u voor 12 uur dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. U heeft dan ruim de tijd om ze voor te bereiden. En dan is het nog even afwachten totdat de sint het land uit is, en dan kunt u eindelijk de kaarten gaan versturen naar uw collega’s en zakelijke relaties.
kerstkaarten 2020