Winter silhouetjes op je geboortekaartje zijn hip

28-11-2019
diverse silhouet geboortekaartjesBuiten wordt het met de dag kouder en de temperatuur zakt af en toe al onder nul. Brrrr! De winter komt er nu echt aan. Ben je zwanger en wordt jouw kindje deze winter verwacht? Hoe leuk is het om een geboortekaartje te kiezen passend bij dit winterse seizoen. Bij de winter denken we al gauw aan sleetje rijden, schaatsen, sneeuwpoppen en dikke winterkleding. Dus onze nieuwe collectie silhouet geboortekaartjes staat dus vol met leuke winterse ideetjes.

Silhouet geboortekaartjes met een dikke sjaal om

Prachtige geboortekaartjes met winterse landschappen, bergen en sneeuw. Wat dacht je van een vrolijk meisje met een sneeuwpop? Of twee kindjes samen op een slee? Daar smelt iedereen toch van. De nieuwe kaartjes zijn weer allemaal ontworpen met de trendy kleuren van dit moment. Voor een meisje gebruiken we veel koraalrood en voor een jongen donkerblauw of groen. Natuurlijk kun je zelf de kleuren aanpassen in onze designtool. Dus wil jij de kaart in de kleuren van bijvoorbeeld de babykamer, dan kun je de illustraties eenvoudig omkleuren.

Ben je zwanger van je 1e, 2e of 3e kindje?

Heeft jouw aanstaand kindje al één of meerdere broertjes en/of zusjes? Dan is het heel erg leuk om al deze kindjes op het geboortekaartje te plaatsen, dat maakt een kaartje extra vrolijk en speels. Dus de silhouet geboortekaartjes hebben we uiteraard ook weer gemaakt met broertjes en zusjes en alle varianten ertussen, dus geboortekaartjes 2e kindje voor als er al een oudere broer of zus is en geboortekaartjes 3e kindje voor als er al meerdere broertjes en zusjes zijn. We willen graag voor ieder gezin een passen kaartje aanbieden. Bestaat jouw gezin uit nog meer kindjes? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of het mogelijk is om alle kindjes op het babykaartje te plaatsen.
winter silhouet geboortekaartjes