Nieuw bij Koningkaart: wij zijn getrouwd!

01-05-2020
wij zijn getrouwd blauwOf jullie nu in het klein moeten trouwen wegens omstandigheden of dat jullie stiekem met z’n tweetjes het jawoord zullen uitwisselen: met de Wij zijn getrouwd kaart zit je altijd goed. Met deze nieuwe collectie van Koningkaart laat je al je vrienden en familie weten dat jullie getrouwd zijn. Lees snel verder voor alle informatie.

Just married!

In deze gekke tijden van Corona kunnen wij ons voorstellen dat jullie bruiloft een beetje anders verloopt dan gepland. Zo zullen veel koppels hun bruiloft moeten verplaatsen of kleiner trouwen dan gepland. Sommige stellen zullen elkaar het jawoord geven in klein gezelschap en vieren het feest later. En dan zijn er nog stellen die stiekem met zijn tweetjes zijn getrouwd. Speciaal voor deze koppels hebben wij de Wij zijn getrouwd kaarten gemaakt. Met deze hippe kaarten stel je jouw vrienden en familie op de hoogte van jullie huwelijk. De collectie heeft voor iedere liefhebber wat wils. Van botanisch klassiek tot hip met waterverf. De donkerblauwe wij zijn getrouwd kaart met bladeren en rosé spetters is momenteel onze favoriet!

Ontwerp je eigen 'Wij zijn getrouwd kaart'

Je kunt de ontwerpen helemaal naar wens aanpassen! Of nog creatiever, ontwerp je eigen kaart. Maar wat moet er nou allemaal op zo'n getrouwd kaartje staan? Je wilt natuurlijk graag de sfeer van jullie mooie dag overbrengen. Naast stijlvolle illustraties als bladeren of goudkleurige spetters is een mooie foto ook altijd erg leuk! Plaats in de daarvoor aangewezen kaders een foto en een lieve tekst op de kaart, zo geef je jullie vrienden en familie het gevoel dat ze er toch een beetje bij betrokken zijn. Voeg eventueel informatie toe over het feest dat later plaats zal vinden. En voilà, jullie wij zijn getrouwd kaart is helemaal klaar! Nu hoef je alleen nog maar een proefdruk te bestellen, zodat je het resultaat in het echt kunt beoordelen.
wij zijn getrouwd kaarten