Welkom op onze bruiloft: zeg het met een welkomstbord

31-07-2020
welkomstbordenJe kunt bij ons niet alleen je trouwkaarten bestellen, maar ook al het andere drukwerk dat je nodig zou kunnen hebben voor het organiseren van de grote dag. Denk aan save the date kaarten, tafelkaartjes of bedankkaarten. Maar nu hebben we nog een bijzonder product toegevoegd aan de collectie: welkomstborden. Een bord in groot formaat met daarop jullie namen, een welkomstwoord en jullie trouwdatum. Zo’n welkomstbord dient niet alleen ter decoratie op je trouwdag, je kunt er meteen je gasten op een stijlvolle manier mee welkom heten.

Heet je gasten welkom op een stijlvolle manier

De welkomstborden zijn 50 bij 70 centimeter groot en zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Je kunt ze neerzetten bij de ingang van het stadhuis, de kerk of jullie feestlocatie. Een opvallend bord met jullie namen en trouwdatum erop in sierlijke letters grijpt de aandacht en zorgt ervoor dat jullie gasten meteen zien dat ze op de goede plek gearriveerd zijn. Je kunt het bord op een tafel of dressoir plaatsen, maar met een schildersezel kun je het bord overal neerzetten waar je wilt: binnen of buiten. Versier de ezel eventueel met verse of gedroogde bloemen of zet er een aantal decoraties naast om het plaatje af te maken. Het bord met jullie namen en trouwdatum erop doen het goed op de foto en na de bruiloft kan het bord dienen als tastbare herinnering aan een van de mooiste dagen uit jullie leven.

Een welkomstbord passend bij het thema van jullie bruiloft

Kies je voor een bord met botanische illustraties of ga je voor een variant met goudkleurige spetters en donkerblauw waterverf? Om tot een mooi geheel te komen kun je het beste kiezen voor een welkomstbord dat perfect aansluit bij jullie overig trouwdrukwerk en bij de sfeer die jullie deze dag willen neerzetten. Dit kan variëren van stoer en minimalistisch tot uitbundig en feestelijk. De ontwerpen in onze collectie passen bij onze meest populaire trouwhuisstijlen. Binnen deze huisstijlen kun je trouwkaarten, menukaarten, cadeau labels en meer bestellen. En je kunt deze uitgebreide huisstijl nu dus perfect aanvullen met een bijpassend welkomstbord. Zo weet je zeker dat elk detail op jullie bruiloft goed aansluit bij jullie visie voor de dag. Wanneer je een welkomstbord gaat bestellen kun je in de laatste stap van het bestelproces aangeven welke tekst je graag zou zien op het bord. We sturen altijd een voorbeeld via de mail zodat je het resultaat kunt zien voordat de drukker aan de slag gaat.
welkomstbordwelkomstbord huwelijkbruiloft welkomstbord