Nieuw: Wedding Tickets

02-08-2019
Trouwkaart paspoortDe zomer is alweer even van start gegaan! Terwijl de meeste mensen hun koffers pakken om vakantie te gaan vieren in een warm land, werken wij bij Koningkaart nog even hard door. Wij hebben namelijk een hele leuke en toepasselijke trouwcollectie online gezet. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Wedding tickets: de trend voor alle wereldreizigers

Ben jij de afgelopen vakantie ten huwelijk gevraagd? Of heb jij een bruiloft gepland staan in het buitenland? Misschien ga je na jullie bruiloft wel op een prachtige huwelijksreis. Bij zulke grootse plannen hoort een toepasselijke uitnodiging. Daarom hebben we een gloednieuwe, super hippe collectie ontwerpen: trouwtickets! Deze nieuwe trouwkaarten hebben allemaal iets met vakantie of het buitenland te maken. Ze zijn versierd met bladeren, palmen en hebben de look en feel van een paspoort of een boarding pass. We love it! Pas de kaart helemaal naar wens aan in onze ontwerptool en je hebt een super originele trouwkaart om naar je gasten te sturen!

Trouwkaarten voor de thuisblijvers

Geen bruiloft in het buitenland gepland? Wees niet getreurd, ook voor jullie hebben we superleuke trouwtickets ontworpen. Zo hebben we voor de filmliefhebbers bijvoorbeeld hele leuke retro trouwkaarten in de vorm van een bioscoopkaartje, compleet met filmrol en klapper. Ook hebben we kaarten in de vorm van festival tickets. Extra leuk, op veel van deze kaart kun je een kleine foto van jullie als koppel plaatsen. Zo wordt het kaartje net wat persoonlijker. Maak de kaart in de ontwerptool naar wens op en bestel een proefdruk om jouw ticket thuis te bekijken. Heb je nog vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat iedere werkdag tussen 9 en 17 uur voor je klaar.
Trouwtickets