Een waardevol gebaar in een gekke tijd: de kerstkaart

01-11-2020
Corona kerstkaartEen feestelijk kaartje op de mat aan het einde van het jaar is altijd leuk. Maar zeker na zo’n jaar als dit is zo’n simpel gebaar een welkome verrassing. Een kerstkaart zegt dat je aan iemand denkt en dat je ze een mooi nieuwjaar toewenst. En nu uitgebreide kerstdiners met de hele familie aan een lange tafel waarschijnlijk niet door kunnen gaan, is het versturen van kerstkaarten extra waardevol geworden.

Actuele kerstkaart met een knipoog

Elk jaar voegen we nieuwe kerstkaarten toe aan onze uitgebreide collectie. Chique ontwerpen met champagne en goudkleurige details, maar ook lieve kaarten met ruimte voor een eigen foto van je gezin. Dit jaar hebben we zelfs een hele nieuwe categorie toegevoegd, een categorie waar we een aantal maanden geleden nog nooit van gehoord hadden. Je kunt vanaf nu ook een ‘corona kerstkaart’ bij Koningkaart bestellen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is simpelweg een kaart met een knipoog naar het afgelopen jaar. Met een kerst- of nieuwjaarskaart kijk je vaak terug op het voorgaande jaar, maar ook vooruit naar het volgende. We kunnen de bizarre gebeurtenissen van 2020 hierin dus niet achterwege laten. Met onze nieuwe ontwerpen kun je op een humoristische of juist hartverwarmende manier dit gekke jaar afsluiten en uitkijken naar een goed en vooral gezond 2021.

Feestelijke kerstkaarten met foto

Daarnaast hebben we uiteraard ook nog genoeg keuze als je het liever voor een algemeen ontwerp wilt gaan. Je kunt kiezen uit tientallen ontwerpen met feestelijke versieringen, sierlijke lettertypes en opvallende jaartallen. Voor een extra persoonlijk tintje kun je kiezen voor een kerstkaart met foto, zoals een tweeluik kerstkaart met vrolijk patroon. Hierop kun je je eigen foto’s plaatsen, bijvoorbeeld van je gezin of je huisdier. Of wat denk je van je pasgeboren kindje? Zo’n fotokaart is meteen een leuke herinnering voor later. In onze handige ontwerptool kun je je eigen foto’s toevoegen, maar ook lettertypes veranderen of kleuren aanpassen. Zo ontwerp je eigenlijk heel eenvoudig je eigen unieke kerstkaart.

Tweeluik kerstkaart  Corona kerstkaart  Chique foto kerstkaart