NIEUW: 'ouderwetse' geboortekaartjes

01-06-2018

Nieuwe vintage collectie

Vintage geboortekaartje Hoera! Jullie zijn in verwachting. De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje gaat van start. Houden jullie van vintage? Dan is het misschien een goed idee om bij de collectie vintage geboortekaartjes te kijken. Deze collectie is onlangs eens goed onder handen genomen door het team van koningkaart en barst van de nieuwe ontwerpen!
 

Vintage in een modern jasje

De charme van de retro look komt vooral naar voren in de opvallende motieven, de vintage kleuren en de verschillende structuren. Maar ook in het kant, de labels en de poëzieplaatjes van vroeger. Het leuke van de nieuwe collectie is dat het retro geboortekaartjes in een modern jasje zijn. Het aanbod varieert van lieve silhouet kaartjes met een roze kader tot kaartjes met bladeren.
 

Geboortekaartjes met stoere voertuigen

Maar retro is natuurlijk ook zichtbaar in stoere voertuigen van vroeger. Daarom hebben we nieuwe geboortekaarten met Volkswagenbusjes, luchtballonnen en vliegtuigen toegevoegd. Deze ontwerpen zijn de perfecte combinatie van vintage en stoer. Nog niet helemaal tevreden? Je kunt je kaartje nog persoonlijker maken. Open je favoriete ontwerp in de ontwerptool en pas deze naar wens aan. Zo creëer je jouw eigen ‘ouderwetse’ geboortekaartje.

 
Vintage geboortekaartjes