Vier jullie 1-jarig jubileum!

07-05-2021

roze jubileum tweeluik

Zijn jullie in 2020 getrouwd? Grote kans dat je dat in intiem gezelschap hebt moeten doen. Met de versoepelingen in het vooruitzicht snappen we het heel goed dat je jullie liefde in 2021 groots wilt vieren. En wat is nou een betere gelegenheid dan het 1-jarig jubileum.

Eindelijk tijd voor een feestje!

We snakken er inmiddels allemaal naar: feest! Als jij in 2020 bent getrouwd, is de kans groot dat je binnenkort een jubileum in het vooruitzicht hebt. En dat moet gevierd worden! We zien steeds meer koppels die hun 1-jarige jubileum aangrijpen om het bruiloftsfeest eens goed over te doen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een nieuwe collectie uitnodigingen ontworpen. De 'wij zijn 1 jaar getrouwd' kaarten zijn er in alle kleuren, maten en stijlen. Maar wat moet er nou op zo'n kaart staan? Allereerst staat er vaak een grote 1 op om het jubileum aan te geven. Én omdat de bruiloft nog kort geleden is, hebben veel ontwerpen ruimte voor een mooie foto van bijvoorbeeld jullie huwelijksdag. In de kaart kun je het avondprogramma van het feestje kwijt, maar ook de dresscode en een eventuele cadeautip.

De katoenen bruiloft met een gouden randje

Het 1-jarige jubileum wordt het katoenen huwelijk genoemd. Dat klinkt misschien niet zo heel chic, maar dat betekent niet dat dit feestje geen gouden randje mag hebben. Het is tenslotte een unieke gebeurtenis en we snappen het heel goed dat je uit wilt pakken. Het is dan ook leuk om het feest stijlvol aan te kleden. En het is dan nog leuker als je uitnodiging bij het feest aansluit. Daarom hebben we verschillende stijlen gekozen. Wat dacht je van een mooie botanische uitnodiging? Of van moderne uitnodigingen met hippe typografie en de tekst 'eindelijk tijd voor een feestje'. Misschien ben je op zoek naar een uitnodiging die op je trouwkaart aansluit. Staat deze er niet tussen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. We helpen je graag!

botanische jubileum kaart   roze jubileum uitnodiging   verhuiskaart betonlook