Verstuur je eigen kerstkaart!

17-12-2019
Grafische kerstkaartAlle kerstbomen zijn opgetuigd, de radio’s draaien volop kerstmuziek en overal brandt gezellig kerstverlichting. Het enige wat ontbreekt is een envelop op de mat. We hebben het natuurlijk over kerstkaarten. Wees dit jaar eens origineel en verras je vrienden en familie met een persoonlijke kerstkaart!

Hippe kerstkaarten met alles erop en eraan

Het lijkt misschien passé, maar niets blijft er zo leuk als echte post ontvangen. Juist daarom is het versturen van kerstkaarten zo hartverwarmend. Want wie wordt er nou niet blij van een leuke kerstkaart met een berichtje en een gelukwens voor het nieuwe jaar? Bij de kerstkaarten voor de consument hebben we voor iedereen een geschikt ontwerp. Zo hebben we stijlvolle ontwerpen met waterverf en goudkleurige spetters, maar ook hippe kaarten met kerstfoto’s, kerstballen en sneeuwsterren.

Maak je kerstkaart helemaal zelf!

Het mooie van onze collectie kerstkaarten is dat je ze helemaal naar wens kunt aanpassen in onze handige designtool. Speciaal voor de kerstkaarten hebben we leuke illustraties toegevoegd die helemaal in het teken van kerstmis staan, denk aan kerstbomen, sneeuwsterren en cadeautjes. Zo kun je jouw kerstkaart helemaal naar wens aanpassen. Wil je het liever nog persoonlijker? Kies voor één van onze vrolijke kaarten met fotokaders en plaats een eigen foto. Tip, wil je liever zelf niet in de picture staan? Plaats bijvoorbeeld een foto van je huisdier met kerstmuts op de voorzijde. Super kerstachtig toch?

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur voor je klaar.
particuliere kerstkaarten