Bruiloft uitgesteld? Verstuur een change the date kaart

27-03-2020
change the date kaartjesHet is geen makkelijke beslissing, maar voor veel bruidsparen is dit nu de realiteit: je bruiloft moeten uitstellen vanwege het COVID-19 virus. Bij het passen van jurken of proeven van taartjes ter voorbereiding van jullie trouwdag is dit natuurlijk het laatste waar je aan denkt. En natuurlijk staat gezondheid voorop, maar even flink balen mag zeker!

Jullie trouwdag verzetten

Waarschijnlijk hebben jullie al contact opgenomen met de locatie, de catering en andere leveranciers. Hopelijk is het voor jullie een mogelijkheid om de trouwdatum naar een later tijdstip te verzetten en alsnog op jullie gekozen locatie te trouwen. Daarnaast moet er natuurlijk ook contact worden opgenomen met iedereen op de gastenlijst. Al jullie vrienden en familie moeten op de hoogte worden gesteld van jullie nieuwe trouwdatum. Je kunt natuurlijk een appje rondsturen, maar wat denk je van een change the date kaartje?

Change the date kaarten

Hebben jullie al een save the date kaart en/of een trouwkaart verstuurd? Dan is het misschien een idee om een change the date kaartje te bestellen in dezelfde stijl als jullie voorgaande kaarten. We hebben onze meest populaire trouwkaarten omgezet in ontwerpen die jullie kunnen gebruiken om iedereen te laten weten wanneer jullie dan toch echt in het huwelijksbootje zullen stappen. Laat je gasten eventueel ook weten of de locatie, het programma en andere details nog hetzelfde zullen blijven. Mis je nog een ontwerp? Neem gerust contact met ons op.
50% korting kaarten

Bestel de kaarten met 50% korting

Het uitstellen van een trouwdag brengt helaas ook kosten met zich mee. Om alle bruidsparen die hiermee te maken krijgen tegemoet te komen, bieden wij deze change the date kaarten met 50% korting aan. Ook hebben we gekozen voor enkele kaartjes. Zo bespaar je niet alleen op drukkosten, maar ook op de hoeveelheid postzegels die je nodig hebt om de kaarten te versturen.We hopen dat jullie op een later tijdstip alsnog een prachtige bruiloft zullen hebben!
  
Botanische change the date kaartChange the date kaart met blauwe waterverfChange the date kaart met pampasgrasChange the date kaart met blauwe bloemen