Een stille kerst: tweede golf brengt weer veel onzekerheid mee

09-11-2020
Met de komst van de donkere dagen kwam helaas ook een tweede coronagolf dit jaar. We bereiden ons voor om opnieuw een lange tijd af te wachten om te horen of en wanneer we weer samen mogen komen. Het belooft een stille kerst te worden. Ook voor bruiloften en gezellige kraambezoekjes betekent deze tweede golf niet veel goeds. 
 

Verplaatste bruiloften

Veel stellen hebben eerder dit jaar hun trouwdag verplaatst naar de herfst of winter. En hoewel het in de zomer de goede kant op leek te gaan, moeten er nu alweer wijzigingen worden gemaakt in alle trouwplannen. We kunnen ons voorstellen dat dit een flinke klap moet zijn geweest. Een bruiloft verzetten is niet niks, maar dit twee of zelfs drie keer moeten doen is geen fijn vooruitzicht. Vooral de onzekerheid en onwetendheid gaat je niet in de koude kleren zitten. We hebben verschillende trouwkaarten voorbij zien komen dit jaar, van change the date kaarten tot kaarten voor een intieme ceremonie zonder feest. Hoe het ook gevierd wordt, we hopen dat alle verloofde stellen alsnog een geweldige trouwdag zullen ervaren. Misschien in het klein dit jaar of anders in de toekomst met iedereen erbij. 
 

Uitgestelde kraambezoekjes

En ook voor alle kersverse ouders verloopt deze tijd anders dan ze hadden voorzien. Met een geboortekaartje kondig je de geboorte van je kindje aan, maar je wilt dat iedereen je kleine natuurlijk ook in het echt kan komen bewonderen. Kraambezoek van alle familie, vrienden en kennissen moet verplaatst worden naar achter het raam of naar een later tijdstip. Ook kraamborrels, babyshowers en gender reveal party’s worden nu voornamelijk digitaal gevierd. Het is en blijft een gekke tijd voor iedereen, maar zeker voor degenen die iets moois te vieren hebben en daar zo graag hun naasten bij hadden gehad. Wij begrijpen dat helemaal. 
 

Stuur een mooie kerstkaart

Om al die vrienden en familie toch te laten weten dat je aan ze denkt, kun je ze de aankomende kerst een mooie kaart sturen. Het lijkt misschien eenvoudig of triviaal, maar zo’n simpel gebaar maakt des te meer verschil in een tijd zoals deze. Een kaartje laat zien dat je aan ze denkt en je kunt je naasten er ook meteen een goed en gezond nieuwjaar mee toewensen. Een wens die we deze jaarwisseling met z’n allen toch nog iets harder wensen dan voorheen. In ons assortiment vind je verschillende kerstkaarten, van chique tot grappig en van kleurrijk tot minimalistisch. Ook voor een kaart met een knipoog naar het afgelopen jaar kun je eens in onze collectie neuzen, vooral onze nieuwste collectie ‘corona kerstkaarten’ is een verzameling die verwijst naar wat we met z’n allen in 2020 hebben meegemaakt. Ondanks dat onze bruiloften, verjaardagen, babyshowers, kraambezoekjes en feestdagen dit jaar heel anders verlopen, zijn we niet uit elkaars gedachten. Met een mooie kerstkaart met persoonlijke groet benadruk je dit op een feestelijke manier.
Winter geboortekaartje   Foto trouwkaart   Roze kerstkaart