Trouwtrends: Valentijn gerelateerde trouwkaarten

14-02-2020
rode trouwkaartenValentijnsdag is een hele populaire dag om te trouwen. Zeker als het -zoals deze keer- op een vrijdag valt. Voor degene die de mooiste dag van hun leven nog niet op de agenda hebben staan, wees niet getreurd: misschien word je vandaag wel ten huwelijk gevraagd. En dan kan het plannen van het feestje van je leven beginnen. Om te beginnen het kiezen van de trouwkaarten. Tips nodig? Lees dan snel verder.

Rood kleurenpalet voor je trouwkaart

Om helemaal in de sfeer van Valentijn te blijven, lichten we de volgende trend voor je uit; rode tinten. Je zag vorig jaar de roestrode trouwkaarten al opkomen. Dat is dit jaar niet anders. Rood is hot! Hoewel sommige de kleur als ietwat heftig ervaren, is het in de eerste plaats natuurlijk de kleur van passie en de liefde. En als dat is wat je wilt overbrengen, dan is een rode trouwkaart zeker wat voor jullie! Zo hebben we rode ontwerpen met bloemen en abstracte vormen. Liever iets subtieler? Kies dan voor een hippe trouwkaart met rode en roze verfvlekken.
trouwkaart droogbloemen

Uitnodigingen met bloemen

Ze zeggen niet voor niets: ‘zeg het met bloemen’. Iedere bloem heeft zijn eigen betekenis. Sommige staan voor schoonheid, sommige voor liefde of geluk. Daarnaast is het natuurlijk een ontzettend populair cadeautje tijdens Valentijnsdag. Het is dan ook geen wonder dat de bloementrend weer helemaal terug is in de trouwwereld. Droogbloemen en waterverf, illustraties van bloemen en uiteraard rozen. In onze nieuwe collectie trouwkaarten zal je ze in alle soorten en maten tegenkomen.
Onze favoriet is momenteel de droogbloem; elegant, mooi en klassiek. Je kent het vast nog wel van vroeger, dat je met je zelfgemaakte bloemenpers bloemetjes kon drogen. Of die mooie - maar stoffige - boeketten op het dressoir van je oma. Het klinkt misschien oubollig, maar niets is minder waar! Droogbloemen zijn hot. In het interieur, als schilderij en nu ook als trouwkaart!

Hartjes, hartjes en nog meer hartjes

Deze laatste trend is natuurlijk een inkoppertje. Wie zegt Valentijnsdag, zegt hartjes. De winkels staan er vol mee en de chocolade is hartvormig. Dus waarom geen trouwkaart met een hartje? Je kunt bij Koningkaart zelfs een uitnodiging in de vorm van een hart bestellen! Vind je dat misschien toch een beetje too much, kies dan voor een wat subtielere aanpak. Wat dacht je van een minimalistisch ontwerp met enkel de hartjes gedrukt met goudfolie. Zo krijgt je trouwkaart net wat meer shine! Nog niet genoeg geïnspireerd geraakt? Neem eens een kijkje bij de nieuwe trouwkaarten. Met keuze uit meer dan 200 ontwerpen, zit er vast wat voor je tussen.hartjes trouwkaarten