Nieuwe tweeluik trouwkaarten met (doorlopende) foto

29-03-2018

Maak jullie trouwkaart persoonlijk met een eigen fototweeluik trouwkaart met foto

Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Misschien hebben jullie wel een professionele loveshoot gehad of heb je een prachtige vakantiefoto met mooie herinneringen van jullie samen die niet op de trouwkaart kan ontbreken. Tegenwoordig zien we het steeds vaker: trouwkaarten met eigen foto. Vooral op het tweeluik formaat doen ze het erg goed! Daarom hebben wij weer een aantal kaarten met foto ontworpen. Wat deze keer nieuw is, is dat je nu ook een foto over de hele breedte van een tweeluik kaart kunt plaatsen, kijk maar eens naar de tweeluik trouwkaart met eigen doorlopende foto. Hebben jullie ook zo’n soort foto? Probeer deze dan eens uit op een tweeluik trouwkaart en bestel een gratis proefdrukje.

Hoe zet je een doorlopende foto op de trouwkaart?

  1. Niet alle foto's zijn geschikt voor een tweeluik kaart, dus mail ons de foto en dan kijken wij of deze geschikt is.
  2. Plaats de hele foto eerst links, kopieer deze en plaats hem ook rechts. Zorg dat de foto aan de ene kant niet groter is dan de andere en dat hij op dezelfde hoogte staat.
  3. Jullie kunnen niet zien of de foto precies in het midden staat, maar wij wel na de bestelling. Plaats bij de bestelling (ook bij de proefdruk) een opmerking dat wij het even moeten controleren. Dit kan in de laatste stap voor de betaling. Wij kijken dan of de foto mooi aansluit. Zo niet, dan passen wij dit voor je aan.
Op alle trouwkaarten staat al een foto die je eenvoudig kunt vervangen door een foto van jullie zelf. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten, we helpen je graag! 
Tweeluik trouwkaarten met doorlopende foto