Het tweeluik geboortekaartje, een origineel kaartformaat

21-07-2021

tweeluik geboortekaartje foto

Het blijft een heel bijzonder moment om de komst van je pasgeboren kindje te kunnen aankondigen bij vrienden en familie. Uiteraard worden er tegenwoordig veel appjes en foto’s gestuurd, maar het versturen van een papieren geboortekaartje voelt toch nog iets meer officieel. Ook is zo’n kaartje natuurlijk een prachtige blijvende herinnering aan dit hoogtepunt uit jullie leven! Maar voor welk ontwerp ga je? Niet alleen qua kleuren en stijlen valt er veel te kiezen, ook de vorm en het formaat is nog iets om over na te denken. Misschien is een tweeluik geboortekaartje iets voor jou?

Unieke geboorte aankondiging met genoeg ruimte

Een tweeluik geboortekaartje is net even iets anders, deze kun je namelijk vanuit het midden openvouwen. Vaak staat de naam van je kindje aan de ene zijde van de kaart en aan de andere zijde is er ruimte voor een foto of een leuke illustratie. Bij het openvouwen komt de binnenkant van de kaart tevoorschijn met alle geboortegegevens van je zoon of dochter. Omdat je op dit formaat veel ruimte hebt voor tekst en beeld kun je genoeg informatie kwijt. Denk dus aan die geboortegegevens, de volledige naam van de kleine en jullie adresgegevens. Maar ook is er vaak nog genoeg plek over voor een lief geboortegedichtje of een mooie quote. Of plaats een tekstje over het kraambezoek op een van de zijden van de luikvouw kaart.

Nieuw: dubbel luikvouw geboortekaartje

Binnen dit kaartformaat heb je weer verschillende mogelijkheden. Want ga je voor een vierkant tweeluik of toch voor een liggend ontwerp? Ook hebben we sinds kort een nieuwe variant in ons assortiment: het dubbele luikvouw kaartje. Deze heeft zelfs nog meer ruimte dan de tweeluik geboortekaartjes! Je vindt diverse lieve ontwerpen in onze collectie, zoals bijvoorbeeld een dubbele luikvouw met geschilderde bloemen of eentje met een silhouet van een kindje op de maan. Voor welke luikvouw kaart je ook gaat, met zo’n bijzonder kaartformaat weet je zeker dat je de geboorte van je kleine op een originele manier aankondigt.

Heb je nog hulp nodig bij het verder opmaken of bestellen van je kaartjes? Neem gerust even contact op met onze klantenservice voor advies. We helpen je graag op weg!

tweeluik met muisje   dubbele luikvouw jungle   tweeluik silhouet