NIEUW: Trouwkaarten van de Hollandse meesters

24-01-2019

Trouwkaart Hollandse meestersWie is er nou niet helemaal verliefd op de prachtige schilderkunst uit de gouden eeuw? Iedereen toch? Deze inspirerende schilderijen met prachtige stillevens en landschappen zijn tijdloos. Hoog tijd om dit in de nieuwe trouwkaarten te verwerken. Wij bij Koningkaart hebben ons laten inspireren door Rembrandt en hebben een stijlvolle collectie ontworpen. Wij zijn dan ook supertrots op het resultaat!

Als uit het museum, zo mooi

Klinken vintage, stijlvol en schilderkunst je goed in de oren? Dan word je vast erg blij van onze trouwuitnodigingen. Voor onze nieuwe trouwkaarten hebben wij eens afgekeken bij de echte kunstenaars, namelijk de oude Hollandse meesters uit de gouden eeuw. Want wat blijkt? Bloemen, stillevens en trouwkaarten zijn een fantastische combinatie. De nieuwe ontwerpen zijn versierd met talrijke bloemen en boeketten. Rode rozen, gele pioenrozen en en zachtroze tulpen, we hebben het allemaal. Door de donkere achtergronden lijken de kaarten net schilderijen en krijgen ze een mysterieuze uitstraling. Tip: Bestel jouw Hollandse meesterwerk op structuurpapier. Dit geeft meer feeling aan de kaart. En je uitnodiging is nu net een echt canvas!
 

Maak je eigen kunstwerk

Nog niet helemaal tevreden met de ontwerpen op de website? Wij snappen het natuurlijk heel goed als jij er je eigen draai aan wilt geven! Je kunt de nieuwe kaarten nu gemakkelijk naar wens aanpassen. Zo is een diepblauwe achtergrond als variant ook erg mooi. Of maak er een echt feest van en voeg nog meer bloemen toe! In de illustratiemap 'bloemen' vind je verschillenden bladeren, rozen en tulpen. Wil je echt helemaal los gaan met het ontwerpen? Laat je door onze uitnodigingen inspireren en kies vervolgens een formaat op onze pagina 'zelf kaarten maken'. Zo maak je nu zelf je eigen meesterwerk!
Trouwkaarten Hollandse meesters