Trouwkaarten met labels

20-06-2017

Hoe leuk is het om een speciale trouwkaart te hebben?

Jullie trouwdag moet perfect zijn, net zoals jullie uitnodiging voor de gasten. Daar kunnen wij bij helpen. Om jullie trouwkaart extra bijzonder te maken, kan je er een extra label aan hangen. Dit is wel voor de creatievelingen onder ons, want de labels moeten nog wel zelf geknipt en vastgemaakt worden aan het kaartje met een touwtje. Op het label kan een leuke quote staan, jullie namen, de datum, een foto, het programma of de type uitnodiging. Zo wordt jullie trouwkaart uniek!

Je wil natuurlijk niet een trouwkaart hebben die al vijfhonderd keer is gebruik. Daar zit niemand op te wachten. Een trouwkaart met een label voorkomt dat probleem. Je kan er één of meerdere aanhangen, precies zoals jij dat wil. Zo maakt je de trouwkaart uniek. Als je de kaarten voor 12 uur besteld, dan worden ze dezelfde dag gedrukt en verzonden. In de meeste gevallen zijn de kaarten de volgende dag al in huis!

Er zijn verschillende soort stijlen labelkaartjes, zodat er altijd een bij je trouwkaart past. Het zou kunnen dat je hem toch anders wil. Dat is geen probleem, want je kan hem zelf in de ontwerptool aanpassen. Je zou hem ook zelf kunnen ontwerpen. Er is in ieder geval heel veel keus om jouw trouwkaart uniek te maken! kijk snel bij de nieuwe trouwkaarten voor de verschillende ontwerpen.
trouwkaarten met labels