Zet initialen op jullie trouwkaart!

01-02-2019
Trouwplannen dit jaar? Wacht dan niet te lang met het zoeken naar de perfecte trouwkaarten, want natuurlijk moeten jullie familie en vrienden wel vrijhouden op deze prachtige dag. Het belangrijkste wat op een trouwkaart moet staan zijn natuurlijk de datum van de grote dan en de namen van de bruid en bruidegom. En hoe leuk zou het zijn om de namen net wat opvallender te maken door jullie initialen op de voorkant te plaatsen?

Tweeluik formaat met initialen

Het tweeluik formaat erg geliefd bij onze klanten en ook super handig om initialen op te zetten. Op de linkerkant zet je bijvoorbeeld het initiaal van de bruid en op de rechterkant de eerste letter van de bruidegom. De volledige namen zet je dan over deze grote letters heen zodat de kaart een chic effect krijgt. Het leuke aan dit formaat is dat er aan de binnenkant heel veel ruimte is voor tekst, een tijdlijn van jullie dag of eventueel een foto.

Verschillende stijlen combineren

Een voordeel van deze nieuwe trend is dat je de kaarten eindeloos kunt combineren met verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld botanisch, minimalistisch of met geschilderde bloemen bekend van onze Hollandse Kunstenaars. Uiteraard kun je ook zelf kaarten ontwerpen met initialen. In onze online ontwerptool is keuze uit tientallen mooie illustraties, leuke achtergronden en stijlvolle lettertypes. Houd onze website de komende tijd ook goed in de gaten want er komen nog meer hippe trouwkaarten met initialen aan!
trouwkaarten-initialen