Trouwkaarten met handlettering

09-05-2018
Trouwkaarten handlettering

Extra persoonlijke ontwerpen door handgeschreven teksten

Staat standaard niet in jullie woordenboek en gaan jullie liever voor een origineel ontwerp? Dan is de nieuwe collectie trouwkaarten met handlettering van Koningkaart de uitkomst voor jullie! Jullie namen zijn door onze ontwerper met de hand getekend en geschreven en geven de kaart een extra persoonlijk tintje. Zo is geen enkele trouwkaart hetzelfde.
 

Trouwkaarten met voor ieder wat wils

De collectie heeft iedereen wat te bieden. Zo varieert het aanbod van speels, getekende letters op kraftpapier tot chique initialen in een groot getekend hart. Voor de liefhebbers van de klassieke uitnodiging hebben we een prachtige witte trouwkaart met handgetekende initialen en chique typografie. Gaan jullie liever voor een stoer ontwerp? Wat dacht je van een langwerpige kaart met een achtergrond van krijtbord en getekende banner.
 

Maak jouw unieke uitnodiging compleet!

Heb je een mooi ontwerp uit de collectie gekozen? Dan kun je via de button ‘maatwerk’ aangeven welke namen er op de kaart moeten komen. Onze ontwerper gaat voor jullie aan de slag en plaatst het ontwerp met jullie namen in jullie account. In onze handige ontwerptool kunnen jullie nog een paar laatste aanpassingen doen. Vervolgens kun je een proefdruk bestellen en voor je het weet belandt jullie unieke trouwkaart op de deurmat!
 
Trouwkaarten handlettering