Trouwkaarten met droogbloemen

06-03-2020
trouwkaart met pampasgrasDe eerste krokussen en narcissen komen gelukkig tevoorschijn, en dat terwijl het nog dagelijks flink regent. Toch lijkt het alsof de lente in aantocht is. Bij Koningkaart beginnen de lentekriebels ook te ontstaan. Daarom zijn de collecties trouwkaarten eens lekker opgefrist met de trend van het moment: droogbloemen! Gaan jullie dit voorjaar trouwen? Grote kans dat je droogbloemen als decoratie gaat gebruiken.

Trouwkaarten met zonnebloemen, klaprozen en meer

Ze zeggen natuurlijk niet voor niets; zeg het met bloemen! Iedere bloem heeft zijn eigen betekenis en uitstraling. Wij snappen maar al te goed dat bloemen niet op je bruiloft mogen ontbreken, en eigenlijk ook niet op je trouwkaarten. Daarom hebben we de nieuwe collectie flink uitgebreid met diverse bloemen, denk aan droogbloemen, lijntekeningen van klaprozen, zonnebloemen en mooie waterverf illustraties. Zo is er voor iedere smaak iets te vinden.

Droogbloemen op je trouwkaarten

De nieuwste trend van dit moment zijn de droogbloemen, terug van weggeweest. Ook bij de trouwkaarten hebben we een aantal nieuwe trouwkaarten gemaakt met droogbloemen. We hebben een drietal ontwerpen met waterverf droogbloemen in blauw en oranjerood met een minimalistische uitstraling en we hebben ook drie trouwkaarten met foto met 'echte' gedroogde bloemen en plantjes. Voor de volledigheid, deze zijn ingescand (!!!). Ze hebben een kraft achtergrond in zachtblauw, lichtroze of beige, gecombineerd met gele bloemetjes en blaadjes en een foto.
botanische trouwkaart met labeltrouwkaart met droogbloemen in roodluikvouw trouwkaart met fototrouwkaart met witte droogbloemen