Trouwkaarten in de vorm van een hart

13-09-2017

trouwkaart hart met kraft en eigen fotoTrouwkaarten hart

Verliefd, verloofd... en bijna getrouwd! Eindelijk heeft hij je ten huwelijk gevraagd en uiteraard heb je 'JA' gezegd anders was je vast niet op zoek naar de perfecte trouwkaart. Om jullie liefde voor elkaar te benadrukken is het wellicht een leuk idee om een trouwkaart te kiezen in de vorm van een hart. Dit nieuwe formaat hebben we sinds enkele weken in onze webshop en dagelijks maken we er nieuwe ontwerpen bij. Dus je wil je een hippe en trendy trouwkaart, kies dan voor een van deze mooie designs in hartvorm. We zijn supertrots op onze nieuwe collectie trouwkaarten hart en we hopen dat jullie ze ook net zo mooi vinden. Op onze Instagram zie je al een aantal mooie foto's van de hart kaarten.

Diverse ontwerpen in een hartje

We hebben zoals je van ons gewend bent weer ontwerpen gemaakt in diverse stijlen, van vintage tot klassiek en van stoer tot superhip. Bij Koningkaart vind je in iedere stijl de perfecte trouwkaart. En wil je een mooie foto op je trouwkaart? Ook hier hebben we over nagedacht en verschillende hartkaarten met foto toegevoegd.
Ben jij een creatief type en heb je al in je hoofd hoe jouw hartje eruit moet komen te zien? Ga dan gerust zelf aan de slag, daar is onze designtool en databank voor, om jullie trouwkaart helemaal naar wens te maken. En kom je er niet uit? Dan helpen we je graag.
trouwkaarten hart