Trouwkaarten: goud en donkergroen voor 2020!

18-10-2019
trouwkaarten met goudAlle blaadjes zijn van de bomen gevallen, het is al weken regenachtig herfstweer. En het Sinterklaas snoepgoed is niet meer te ontwijken in de supermarkten. Nog een kleine 10 weken en dan proosten we op het nieuwe jaar. Het jaar is weer voorbij gevlogen. Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe trouwtrends voor 2020? Lees dan snel verder, we lichten een tipje van de sluier op en belichten twee trends.
 

Trend 1: Donkergroene trouwkaarten zijn hot

De nieuwe kleur voor de trouwkaarten van 2020 is een hele mooie diepe kleur groen. We zagen deze trends afgelopen jaar al langzaam zijn intrede doen maar deze zal voor 2020 flink doorzetten. Een mooie donkergroene trouwkaart met botanische bladeren maar ook met een meer minimalistische invalshoek waarbij de kleur z'n werk doet en met subtiele typografie de kaart wordt verrijkt. Waren het in 2019 vooral verse bloemen die een must waren op je trouwdag, voor 2020 zijn het de droogbloemen.
 

Trend 2: Glans: goud, zilver en brons

Een andere trend die we heel veel gaan zien, en zeker bij Koningkaart is de luxe royal uitstraling met goud! Natuurlijk wil jij je een echte royal voelen op jouw trouwdag. Dus buiten een bijzondere trouwjurk in satijn of zelf met veren is een uitnodiging met prachtig goud onmisbaar. Glans is weer helemaal terug van weggeweest. En met de luxe uitstraling geef je gelijk aan je gasten aan hoe jij jouw dag ziet. Kies voor een minimalistisch witte trouwkaart met gouden accenten.
trouwkaarten groen