Nieuw: tijdloze silhouet geboortekaartjes

06-09-2019
Silhouet geboortekaartje ballonIedereen kent ze wel: de silhouet geboortekaartjes! Deze populaire trend is nog lang niet uit de mode. Hoog tijd voor een nieuwe collectie bij Koningkaart. Dit keer is er voor ieder wat wils. Voor eerste, tweede en derde kindje en tweelingen! Lees snel verder voor meer over deze hippe kaartjes.

Samen ontwerpen met leuke silhouetjes

De leukste geboortekaartjes maak je natuurlijk zelf. Wel zo persoonlijk vinden wij. Daarom vragen wij één keer in de zoveel tijd jullie hulp op instagram. Dit keer hebben we samen met onze volgers een leuk silhouet geboortekaartje ontworpen. We geven de kijker de keuze tussen verschillende opties en zo ontstaat er een hip nieuw geboortekaartje. Dit keer kon je kiezen tussen een jongetje op de fiets of een jongetje met een ballon, hartjes of sterretjes, strak of speels. En niet te vergeten een geel geboortekaartje of een blauwe achtergrond. Over dat laatste leken de meningen verdeeld, heel lang bleef de teller 50/50 staan.

Uiteindelijk is het silhouet geboortekaartje jongetje met ballon het resultaat geworden. Super leuk toch? Voor het meisje is dit toppertje verkrijgbaar in het rood met roze. Toch niet helemaal naar wens? Onze zelf ontwerptool staat vol leuke nieuwe silhouet illustraties, zo creëer je toch nog je eigen meesterwerk.

Voor ieder kindje een leuk silhouet geboortekaartje

Naast zelf ontwerpen hebben we het assortiment van alle silhouet geboortekaartjes eens goed opgefrist. Zo hebben we leuke tweeluik kaartjes met kindjes op de fiets of met een ballonnetje in hun handje. In verwachting van je tweede of derde kindje? Dan is het natuurlijk extra leuk als je andere kindjes ook bij het kaartje betrokken worden. Daarom hebben we nu hele mooie ontwerpen met meerdere kindjes op een stoere bakfiets. De kleuren en samenstelling zijn geheel naar wens aan te passen in onze handige ontwerptool. Verwacht je een tweeling? Ook daarvoor hebben we super stoere designs. Wat dacht je van jullie twee kindjes hand in hand? Kortom, de silhouet liefhebber kan zijn hart ophalen met onze nieuwe collectie silhouet geboortekaartjes!Silhouet geboortekaartjes