Spetters, spetters en nog meer spetters!

17-12-2018

Kerstkaarten met waterverf en spetters

Het ultieme feest van het jaar dat bol staat van glitter en glamour is toch wel het kerstfeest. Ook dit jaar is het weer een grote glitter parade als je om je heen kijkt of door de stad loopt; hoe meer hoe beter dus! Met de kerstkaarten hebben we dan ook heel veel mooie ontwerpen met gouden, zilveren en rosé spetters in combinatie met een waterverf achtergrond in de kerstkleuren groen of rood. Wil je liever nog meer glitters? Bestel de kaarten dan op het luxe papier ‘metallic’ voor de perfecte kerstspirit. En wees snel want volgende week is het zover! We love Christmas! 

Geboortekaartjes... combineer er lekker op los!

Krijgen jullie in 2019 je eerste kindje? Hoe bijzonder! Dat wordt dan voor jullie een jaar om nooit te vergeten. Deze unieke gebeurtenis mag dan ook wel een heel bijzonder geboortekaartje hebben om dit blije nieuws aan de wereld te laten weten. Onze laatste nieuwe geboortekaartjes hebben we daarom extra mooi gemaakt met gouden, zilveren of rosé spetters. Niet alleen maken de spetters het geheel lekker losjes en minder strak, het ziet er ook nog eens vrolijk en feestelijk uit. Je kunt het eigenlijk overal mee combineren. Met een waterverf achtergrond, een paar chique verfstreken of bijna volledig wit met wat kleine details. En vergeet niet een mooi lettertype te kiezen!

Schitterende trouwkaarten, een musthave als je gaat trouwen

Een mooie trouwkaart die indruk maakt bij je familie en vrienden is dan bijna een must. Tenslotte wil je wel dat op jullie trouwdag niemand ontbreekt. En hoe kun je dat het beste doen? Juist... door een trouwuitnodiging te sturen die zo mooi is, dat iedereen daarbij wil zijn. Onze voorkeur gaat dan uit naar een ontwerp met waterverf gecombineerd met spetters in goud of zilver. Dat maakt het geheel extra feestelijk. Vind je wat anders leuk? Je kunt de gouden of zilveren spetters ook zelf toevoegen, daarmee wordt iedere trouwkaart een mooi aantrekkelijk geheel.

Wij wensen je alvast schitterende kerstdagen en een spetterend nieuwjaar toe!