Spetterende nieuwe collectie trouwkaarten!

08-11-2018

De jurk is besteld, je toekomstige echtgenoot wordt nu echt enthousiast en de meeste voorbereidingen zijn voltooid. Nu is het tijd om te beslissen welke trouwkaart het beste bij jullie thema past. Onze nieuwe trouwkaarten staan online! Wij houden van lekker creatief bezig zijn met verf en kwasten. Gewoon lekker een beetje van knoeien en uit je dak gaan, onze nieuwe collectie zit dan ook onder de spetters! ;-) We zijn er helemaal blij mee. Natuurlijk maken we een grapje en nemen we onze nieuwe serie bloedserieus. We hebben er keihard aan gewerkt en we supertrots op deze spetterende collectie.

trouwkaart met gouden spettersDe trend van het moment

Alle dromers en romantici kunnen hun hart ophalen: de nieuwe collectie trouwkaarten van Koningkaart is er! Onze ontwerpers zijn de afgelopen weken in de trouwtrends van 2018/2019 gedoken en het resultaat mag er zijn. De komende trouwperiode staat helemaal in het teken van uitpakken. Kaarten met een luxueuze goudlook horen daarbij. De nieuwe rage bij Koningkaart? Trouwkaarten met spetters in alle soorten en kleuren. Het mag dit jaar allemaal net wat gedurfder. Zo zijn er prachtige nieuwe ontwerpen met diepe, donkere kleuren. Vooral de paarsrode kleur ‘Burgundy’ en het diepe donkerblauw ‘Navy’ zie je veel terugkomen. Dit in combinatie met de “spetter” trend geeft de kaart een stijlvolle uitstraling.

trouwkaart blushBlush

Ben jij meer een fan van de wat zachtere kleuren? Kies dan voor wat meer pasteltinten op je uitnodiging. De nieuwe collectie heeft een breed scala aan trouwkaarten met zachte waterverf en gouden spetters. Zo hebben we een prachtige, roze tweeluik kaart met tijdlijn ontworpen. Deze “blush” kleur, zoals dat zo mooi heet, is prachtig in combinatie rosékleurige verfspetters en elementen.

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Een andere opvallende trend is de terugkeer van bloemen. De laatste jaren zagen we dat vooral de Botanische trouwkaarten met takjes en bladeren het erg goed deden. Maar omdat we dit keer een beetje over de top en vooral voor kleur gaan zijn bloemen the way to go. Dit hebben onze ontwerpers mooi gecombineerd met prachtige blauwe en paarse kleuren. Ga je voor goud? Of besluit je helemaal over de top te gaan en kies je voor de populaire kleuren als Navy of Burgundy? In de nieuwe collectie van Koningkaart zit voor iedereen een passend ontwerp. Neem snel een kijkje bij alle trouwkaarten voor het complete overzicht!