Spetterende geboortekaartjes

04-12-2018

Misschien heb je ze al voorbij zien komen bij onze trouwkaarten: spetters! Deze trend kan natuurlijk niet op onze nieuwe geboortekaartjes ontbreken. Koningkaart houdt van creatief en laat dit graag op haar kaartjes zien. Wij zijn lekker enthousiast aan de slag gegaan met de verfkwasten. Dit kun je goed terugzien in onze nieuwe, spetterende collectie geboortekaartjes!
geboortekaartje spetters

Geboortekaartjes met spetters

Geknoei en geklieder! Met de komst van jullie kindje hoort dit er natuurlijk allemaal bij. Voor je het weet gaat jullie kleine met verf en kwasten in de weer en maakt hij of zij zelf de mooiste creaties. Maar voor het zover is, hebben jullie eerst nog een mooi geboortekaartje nodig. Niets is dan leuker dan een spetterend ontwerp. Houd jij van dromerig en speels? Dan ben je vast heel blij met de nieuwe kaarten. De collectie is erg sfeervol. Overal zie je gekleurde spetters, vlekken, hartjes en sterren. En dat is juist het leuke van deze collectie. Waar je normaal voor strak en nette kaartjes kiest, hoort het geknoei er hier helemaal bij!

Naast alle speelse kaarten hebben we ook stijlvolle ontwerpen door goud- en zilverkleurige spetters. Zie je een mooi kaartje tussen het aanbod staan, maar is hij nog niet helemaal naar wens? In onze ontwerptool kun je de lettertypes aanpassen, de teksten wijzigen en afbeeldingen toevoegen. Zo maak je de kaart nog unieker. Kom je er niet helemaal uit? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij kijken graag met je mee.

Strak en stijlvol

Ben jij niet zo thuis in de dromerige geboortekaartjes en is strak meer jouw stijl? Ook hiervoor hebben we de koppen bij elkaar gestoken. Soms heeft een kaartje niet veel meer nodig dan een mooie kleur, een goudkleurig hartje en de naam van je pasgeboren kindje. De nieuwe collectie varieert van donkerblauwe en grijsgroene tot witte kaartjes. Ze zijn versierd met stipjes en hartjes. De naam staat met een chique lettertype groot in het midden van de kaartjes. Voor deze ontwerpen geldt: ‘less is more’.