Populaire nieuwe geboortekaartjes!

16-01-2019
populair geboortekaartjeOnze nieuwe collectie geboortekaartjes staat nog maar net online en nu al merken we dat heel veel mensen aan de slag gaan met deze ontwerpen, wat wij echt superleuk vinden om te zien! Maar wat zijn nu de populairste nieuwe geboortekaartjes van dit moment?

Zoals we al eerder in een nieuwsbericht hebben voorspeld is dat de hippe geboortekaartjes met gouden spetters volgens ons een hit zouden gaan worden in 2019. En dat is uitgekomen! Veel klanten gaan aan de slag met onze spetterende geboortekaartjes en soms voegen ze zelfs nog extra spetters toe in de designtool. Of ze beginnen met een blanco kaart die ze zelf vullen met de leukste illustraties en mooiste lettertypes. Want wist je al dat we heel veel nieuwe beelden hebben toegevoegd waar je uit kunt kiezen?

Verder zien we erg veel geboortekaartjes langskomen in mooie donkere kleuren. De kaarten met donkerblauwe of donkerrode waterverf achtergronden in combinatie met gouden details zijn nu al ontzettend populair! En dat snappen wij natuurlijk wel, want deze kleuren zijn toch net wat anders dan de standaard ‘baby-kleuren’ zoals lichtblauw en lichtroze.

Tot slot hebben onze klanten de geboortekaartjes met grote initialen ook ontdekt. Deze hebben we in verschillende varianten, zoals met mooie burgundy bloemen of met groene bladeren in combinatie met waterverf. We hebben in ieder geval voor ieder wat wils, en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op zodat we je met veel plezier kunnen helpen.populaire geboortekaartjes