Een populaire keuze: de originele tweeluik trouwkaart

30-07-2021

tweeluik trouwkaart donkerblauw

Het kiezen van de juiste trouwkaart kan soms een behoorlijke opgave zijn. Je kunt niet alleen kiezen uit tientallen stijlen, kleuren en thema’s, er moet ook nog nagedacht worden over het formaat en de vorm van de kaart. Ga je voor vierkant of langwerpig, dubbel of juist enkel? De keuze is reuze. Misschien kunnen we je het ietsje makkelijker maken door je voor te stellen aan een van onze meest populaire kaartformaten op dit moment: de tweeluik trouwkaart!

Een originele trouwkaart met veel ruimte

Dit bijzondere kaartformaat is niet alleen geliefd om de originaliteit, maar ook omdat je er veel tekst en beeld op kwijt kunt. Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken en alle belangrijke informatie wil je natuurlijk zo duidelijk mogelijk maken aan al je gasten. Waar en wanneer vindt de bruiloft plaats, hoe laat worden de gasten verwacht, hoe ziet de dag er ongeveer uit en is er eigenlijk een dresscode? Op een tweeluik trouwkaart is er voldoende ruimte om al deze waardevolle informatie te kunnen communiceren aan je vrienden en familie.

Gedichtje, mooie foto of toch een landkaartje

Het leuke van zo’n luikvouw kaart is ook dat er vaak ruimte is voor een mooie foto van jullie samen. Vaak kun je aan de voorzijde zo’n foto plaatsen, maar ook aan de binnenzijde kun je misschien een plekje vinden. Zo maak je je trouwkaarten extra persoonlijk. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een mooie songtekst of gedicht wilt plaatsen op de kaart is daar genoeg ruimte voor. Plaats deze bijvoorbeeld op een gekleurde achtergrond met een hartje erboven. Of wat denk je van een landkaartje van jullie locatie? Misschien is de locatie verstopt in het bos of hebben jullie een festivalbruiloft op de planning staan. Dan is een kleine kaart met aanwijzingen erg handig om toe te voegen aan de uitnodigingen.

Maak je trouwkaart af met extra’s

Heb je je favoriete ontwerp gekozen en eventueel naar eigen smaak opgemaakt in onze ontwerptool? Dan is het tijd om ook na te denken over hoe je de trouwkaarten gaat verzenden. Welke enveloppen gaan eromheen en wil je ze misschien versieren met een mooie bijpassende sticker? Op onze website kun je niet alleen trouwkaarten bestellen, maar we hebben ook verschillende enveloppen en sluitstickers in ons assortiment. En kom je alsnog wat ruimte tekort op je tweeluik? Voeg dan een inlegkaartje toe aan je bestelling. Bekijk al onze extra’s en huwelijksdrukwerk en laat het ons zeker eventjes weten wanneer je vragen hebt.

tweeluik trouwkaart   tweeluik trouwkaart fotovlakken   koperfolie tweeluik trouwkaart