Nieuwe trouwkaarten: de trends van 2020

30-12-2019
In de maand december en tijdens een mooie vakantie op een prachtig eiland worden de meeste mensen ten huwelijk gevraagd. Ben jij met Kerstmis ten huwelijk gevraagd? Dan heb je komend jaar de mooiste dag van je leven in het vooruitzicht. Natuurlijk wil je voor je huwelijk ook een bijzondere trouwkaart naar je gasten versturen. Onze nieuwe collectie trouwkaarten staat deze week online, perfect passend bij de trends van 2020.

botanische trouwkaartTrouwkaarten met een bijzondere uitstraling

Welke trouwkaarten zijn nu het meest populair? En wat voor stijl past het beste bij jullie? Dat onze trouwkoppels houden van een bijzondere trouwuitnodiging zoals een twee-, drieluik en DIY kaarten zagen we in 2019 al. Voor 2020 verwachten we dat deze trend zeker niet voorbij zal gaan dus bij onze nieuwe ontwerpen zijn er weer extra veel luikvouw en DIY trouwkaarten. Bij de DIY collectie hebben we ook nieuwe kaarten die je zelf in de lengte door midden kunt snijden. Hierdoor krijg je een kaart met drie foto's en een kaart met de tekst, door een touwtje of splitpen met elkaar verbonden. Extra bijzonder!

blauwe tweeluik trouwkaartPopulairste kleur: donkerblauw waterverf

De populairste kleur voor de trouwkaarten in 2019 was donkerblauw, en dan liefst in een waterverf uitvoering. Deze kleur is eigenlijk altijd goed. Wil je een wat dromerige uitstraling, kies dan lichtblauw of meer grijsblauw. De nieuwe tweeluik trouwkaart met foto, blauwe waterverf en glitters past daar perfect bij. We hebben ook een nieuwe stijl met donkerblauwe waterverf toegevoegd, bijvoorbeeld met goudkleurige accenten die op een sterrenhemel lijken of met een lichte varen voor een botanisch tintje.

Vormen, vlekken en kleuren

Ben jij op de hoogte van de laatste interieur trends? Dan is de nieuwe mode met de abstracte vlekken en ronde vormen vast niet onbekend en mag dan ook niet ontbreken op je trouwkaart. De vlekken in oranje en donkerblauw zorgen voor de retro uitstraling. De dromerige cirkels met goudkleurige stipjes zorgen voor de finishing touch.

Heb je zelf een idee over hoe jouw trouwkaart eruit moet gaan zien? Je kunt een bestaande kaart helemaal aanpassen maar je kunt ook met een witte kaart starten. Via onze pagina 'zelf kaarten maken' kun je je formaat kiezen en met onze uitgebreide beeldenbank heb je zo een perfecte trouwkaart ontworpen. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? bel ons dan we helpen je graag!
nieuwe trouwuitnofigingen