De nieuwe trouwkaarten van 2021

08-01-2021
Zeegroene trouwkaartenBen jij tijdens de feestdagen ten huwelijk gevraagd? Wat romantisch, van harte gefeliciteerd. Er komt -zeker in deze tijden- veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Wil je op de hoogte blijven van de trouwtrends? Lees dan alles over onze nieuwste collectie trouwkaarten.

Tropische trouwkaarten met Tidewater Green

Als je onze site in de gaten hebt gehouden, heb je deze zeegroene trouwtrend al voorbij zien komen. De kleur Tidewater Green is helemaal hot! De mysterieuze kleur matcht mooi met onze nieuwe ontwerpen. Het past helemaal perfect bij de tropische trend, denk bijvoorbeeld aan een zeegroene trouwkaart met patroon van tropische bladeren, verkrijgbaar als vierkant ontwerp of als tweeluik met foto. Maar als waterverf werkt de kleur ook goed, bijvoorbeeld onze nieuwste aanwinst: een zeegroene trouwkaart met goudfolie typografie.

Rosékleurige accenten op je trouwkaart

Dit hebben we de afgelopen jaren steeds vaker gezien. Naast goudkleurige spetters en zilveren accenten is rosé een populaire optie. Onze nieuwe ontwerpen zijn een frisse combinatie tussen speels, hip en stijlvol. Kortom; precies wat je zoekt voor een moderne bruiloft. De donkerblauwe trouwkaart met bladeren en rosékleurige typografie is onze absolute favoriet.

Kalme kleuren voor een stijlvolle bruiloft

Naast deze prominente kleuren hebben we dit jaar ook voor wat rustigere kleuren gekozen. De kleur Brave Ground is als een oase aan rust. De zachte bruine kleur is prachtig als hoofdkleur van elke bruiloft. Onze nieuwe trouwkaarten met deze kleur zijn dan ook minimalistisch met subtiele goeden accenten of prominente typografie. Wil je deze kleur graag zelf op je trouwkaart toepassen? Dat kan natuurlijk. Wij gebruiken de kleurcode #A2907A. De kleur is ook mooi in combinatie met de botanische trend. Neem maar eens een kijkje bij de trouwkaart met groene takjes en typografie.

trouwkaarten trends   trouwkaart brave ground   botanische trouwkaart