Nieuwe kaarten Babette Harms: vrolijke beestenbende

26-08-2019
jungle geboortekaartjeMisschien heb je ze al voorbij zien komen op onze instagram. Dat kan haast niet anders, want hij is niet te missen: de nieuwe collectie geboortekaarten van Babette Harms. Wie de kaarten van Babette kent, weet dat deze vrolijke ontwerpen vol schattige tekeningen en vrolijke doodles staan. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder alles over deze vrolijke collectie.

Beestachtig leuke geboortekaartjes

We hebben allemaal een klein beetje junglefever. Het is niet voor niets de trend van het moment. De nieuwe geboortekaartjes hebben dan ook een lekker tropisch tintje. Zo is er bijvoorbeeld een langwerpig geboortekaartje met tropische bladeren en wilde dieren getekend in de herkenbare stijl van Babette Harms. Of wat dacht je van een geboortekaartje met wereldbol met daarop een tijger, een giraf, een olifant en jullie pasgeboren kindje.

Ontwerpen volgens de laatste trends

Babette heeft nauwkeurig de laatste rages in de gaten gehouden en dat kun je goed terug zien op de geboortekaartjes. Naast de tropen trend zijn de ontwerpen versierd met zachte kleuren waterverf en goudkleurige sterretjes. Zo is er een lieve illustratie van een slapende olifant, maar ook van een vliegende ooievaar die een knapzak met je kleine meid of knul draagt. Je hoeft alleen nog maar je gegevens aan te passen. Combineer dit met een speels en vrolijk lettertype en klaar is je geboortekaartje!

In verwachting van de tweede? Niet getreurd. Ook voor de geboorte van je tweede kindje heeft Babette een leuk ontwerp gemaakt. Namelijk het geboortekaartje met takelwagen. De kaart is versierd met roze of blauwe waterverf en sterretjes en kun je ook gemakkelijk naar wens aanpassen.
geboortekaartje babette harms