Nieuwe fotokaarten bij Koningkaart!

07-07-2017

luikvouw trouwkaart met fotoLuikvouw trouwkaarten met foto van jullie samen

Dit langwerpige formaat is perfect voor jullie trouwkaarten met foto. Bijzonder omdat deze vanuit het midden opengaat en groot genoeg om al je informatie er ruimschoots op te kunnen plaatsen. Dit model met voorop aan een zijde en foto en aan de andere zijde jullie namen hebben we in diverse stijlen van klassiek tot hip en trendy.

Tips en ideeën

Tip! Stem de kleuren van de trouwkaart af met de kleuren van de foto. Zo wordt de kaart nog mooier en ziet het er luxer uit. Dat wil je natuurlijk wel uitstralen op je bruiloft. De kaart staat een beetje van zichzelf open. Een leuke optie is om twee kleine gaatjes te maken in de kaart en vervolgens met een touwtje de kaart dichtmaken.

Gratis droefdruk van je fotokaart

Als je niet zeker weet of de kleuren goed passen bij de foto of je twijfelt over het papier, hebben wij de beste oplossing voor jou. Je kan namelijk een gratis proefdrukje laten maken. Bij deze proefdruk zit een papierwaaier met vijf verschillende soorten papier. Hierdoor krijg je een goede indruk van de kaart. Zodat je zeker weet, dat dit dé trouwkaart voor jullie wordt!
trouwkaart met foto